Nekadašnja glumačka zvezda Heder Loker (59) zadnjih godina se retko pojavljuje u javnosti i pritom uvek šokira svojim izgledom.

Nekad najlepša plavuša u Holivudu potpuno se uništila zavisnostima i plastičnim operacijama, a njeno natečeno lice na novim fotografijama koje je objavio Daily Mail odaje da nije stala sa zahvatima.

Heder je snimljena bez šminke u kalifornijskom gradu Agoura Hills tokom kupovine sa svojim verenikom Krisom Hejzerom. Iako je zaprepastila izgledom i nije nosila verenički prsten, nije skidala osmeh s lica i oboje su delovali jako srećno i zaljubljeno, iako zajedno imaju burnu prošlost.

Naime, marta 2018. Heder je tukla Krisa, a njen brat je zvao policiju. Kada su došli policajci, pretila im je i tvrdila je da će ih srediti oružjem koje drži u kući, ali brzo je utvrđeno da ono ne postoji.

heder loker i kris hajzer
blink-news.com / Blink News / Profimedia 

Glumica je u to vreme imala velike probleme s alkoholom i nasiljem. Ipak, par je kasnije nadvladao sve nedaće pa je Hejzer pomogao glumici s odvikavanjem iizgleda da Heder napokon dobro napreduje po pitanju svoje zavisnosti.

U aprilu 2020. obeležila je godinu otkako je trezna, a njen prijatelj je za časopis People otkrio da se glumica sada napokon nalazi na dobrom mestu.

"Dobro se drži i izgleda sjajno", kazao je, a ona je važnu godišnjicu obežila i na svom Instagramu gde je, među ostalim, poručila da ne namerava da se vraća na staro.

Inače, Heder i Kris bili su par još u srednjoj školi, ali nakon tog školskog razdoblja nastavili su dalje sa životom. Obnovili su svoju ljubav u jesen 2017.

Heder je punila medijske stupce i svojim vezama sa slavnim muzičarima. Od 1986. do 1993. godine bila je u braku s bubnjarem grupe Mötley Crüe, Tomi Lijem koji se kasnije oženio Pamelom Anderson. Njihova veza je intrigirala javnost, a nakon razvoda glumica nije dugo tugovala.

Zaljubila se u gitaristu grupe Bon Jovi, Ričija Samboru. Par se venčao u Parizu 1994. godine i dobili su ćerku Avu (22). Razveli su se 2006., a zbog ćerke su ostali u dobrim odnosima.

Podetimo, Heder se proslavila ulogama u popularnim američkim sapunicama "Dinastija" i "Melrose Place", koje su pratili gledaoci širom sveta, a glumila je i u brojnim filmovima.

heder loker operacije
blink-news.com / Blink News / Profimedia 

Žene su nekad želele da izgledaju poput glumice, a muškarci su uzdisali za njom. Nalazila se na listama najlepših žena, ali danas je tek sena lepotice kakva je bila.