Heder Loker nekada je bila omiljena plavuša Holivuda i seks-simbol devedesetih godina prošlog veka. Međutim, kao i mnoge glumice tog doba nije uspela da izbegne opsesiju izgledom, i plastičnim operacijama.

Nažalost, to nije bilo sve, pa je godinama bila u kandžama zavisnosti od alkohola. Koliko je sve daleko otišlo svedoči i to što je glumica u naletu besa tukla svog verenika Krisa Hejzera zbog čega je morala da reaguje i policija.

Srećom, par je uspeo da prevaziđe prepreke, a Hejzer je umnogome pomogao glumici da ostane trezna i savlada problem za bolestima zavisnosti.

heder loker sa verenikom
blink-news.com / Blink News / Profimedia 

Heder se zbog svega retko pojavljivala u javnosti, a kada bi nekim slučajem paparaci uspeli da je uslikaju, pojavom bi šokirala sve jer glumica postala samo senka one rasne lepotice koja je nekad žarila i palila Holivudom i slamala srca poznatim zavodnicima.

Sada je glumica snimljena na benziskoj pumpi dok je točila gorivo u svoj skupoceni Porše, a potom se uputila u prodavnicu sa organskom hranom.

heder loker danas
Clint Brewer Photography / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Lokerova je tom prilikom obukla crne biciklističke helanke i majicu bez rukava, kosu je vezala u opuštenu pletenicu, a na glavi je nosila kačket i masku koju je samo na kratko skinula.

Sasvim dovoljno da se još jednom podsetimo koliko je svoje lepo lice uništila bespotrebnim operacijama.

I dok su za njom svi uzdisali u seriji "Melrose Place", njeno otečeno lice sada nije ni nalik lepoj Amandi koju je igrala dvadeset godina. Heder mnogi pamte i po ulozi Sami Džo Karington u sapunici "Dinastija" koja se prikazivala 80-ih širom sveta pa i u Srbiji. Žene su nekad žudele da izgledaju poput slavne glumice, a muškarci su uzdisali za njom. Nalazila se na listama najlepših žena, međutim, operacije i zavisnost su odradile svoje.

heder loker unistila se plasticnim oepracijama
JishPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Inače, bivši seks-simbol je nedavno snimljena bez šminke u kalifornijskom gradu Agoura Hills tokom šopinga sa svojim verenikom. Zanimljivo je da je Lokerova sa njim bila još u srednjoj školi, ali su nakon toga nastavili odvojenim životnim putevima.

Obnovili su svoju ljubav u jesen 2017. a u intervjuima je često isticala koliko joj Hejzer pomaže da "stoji čvrsto na zemlji" i ne poklekne i vrati se porocima.

Koliko se Heder promenila zbog operacija i zavisnosti pogledajte u galeriji ispod:

JishPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia, Clint Brewer Photography / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Heder Loker nekad i sad