Slavna glumica Monika Beluči važi za jednu od najlepših žena na svetu, a njenu lepotu nasledile su i njene ćerke Deva (16) i Leoni (11) koje je dobila u braku sa glumcem Vensanom Kaselom.

Iako se trudi da ih drži podalje od očiju javnosti paparaci su ih spazili u italijanskom gradu Portofinu gde su zajedno uživale u odmoru.

I majka i ćerke prošetale su Portofinom u ležernim, opuštenim izdanjima - bez šminke i posebne frizure. Monika je nosila moderne farmerke zvono nogavica i crnu svilenu košulju, upotpunila ih je efektnom crnom pletenom tašnom i visokim potpeticama.

monika beluci sa cerkama
Simone Comi Excl / IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Slavna Italijanka sve vreme držala je za ruku 11-godišnju Leoni koja je kao i većina modernih tinejdžerki nosila oversized komade - farmerke i običnu sivu majicu.

Deva je definitivno privukla najviše pažnje u jednostavnom, ali ipak trendi izdanju - izabrala je bele farmerke popularnog mom kroja, kratki beli top, moderne patike i oversized sivi duks.

deva cerka monike beluci
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Podsetimo, nedavno je 16-godišnjakinja osvanula na naslovnici francuskog izdanja "Elle" magazina.

Iako crnokosa lepotica nije preslikana majka, nesumnjivo je da su duga kosa, prćast nos i ovalno lice dobitna kombinacija za njenu karijeru modela koja je, po svemu sudeći, krenula uzlaznom putanjom.

Monika Beluči je bila u braku sa Kaselom od 1999. do 2013, a i nakon razvoda ostali su u korektnim odnosima upravo zbog dece. Više fotografije lepe Deve pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Deva Kasel, ćerka Monike Beluči