Kendal Džener (25) jedna je od najplaćenijih modela današnjice, s često se nalazi u senci svojih sestara jer nema naglašene obline poput njih, ali i ona pleni pažnju modnim izdanjima koje odabere.

Članica slavne rijaliti porodice snimljena je tokom izlaska u Las Vegasu i ništa nije prepustila mašti. Kendal je obukla prozirni top i pantalone kariranog uzorka pa su joj se jasno videle grudi, odnosno nazirale bradavice jer nije nosila grudnjak.

Manekenka je uskladila odevnu kombinaciju s belim sandalama na štiklu i samouvereno prošetala. Kendal je iskoristila seksi outfit i za selfije na Instagramu i prikupila više od sedam miliona lajkova.

kendal dzener
Profimedia 

"Samo jedna noć", napisala je uz fotografije i pokupila mnoštvo komplimenata.

"Buljim u njih", "Goriš", "Ti si san svakog muškarca", "Da li mogu da te zagrlim?", "Savršene grudi", "Prezgodna", glasili su komentari fanova.

Osim golišavim izdanjem manekenka je privukla pažnju i time što je istu kreaciju obukla njena mlađa sestra Kajli Džener (23) u avgustu prošle godine.

Ipak, na Kajli taj topić i pantalone nisu bili tako prozirni uprkos njenoj bujnoj zadnjici i grudima. Teško je odrediti kome je komplet bolje stajao, ali ono što je sigurno, reč je o outfitu koji pokazuje više nego što bi trebao.

kajli dzener
Profimedia 

U galeriji u nastavku teksta pogledajte više fotografija Kendal Džener, jedne od najplaćenijih manekeni današnjice:

Profimedia, PapCulture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Kendal Džener