Poznata slovenačka pevačica Senida Hajdarpašić (36) ne prestaje da oduševljava svoje obožavatelje. Zapravo, nevezano da li je u haljini, šortsu, pantalonama, elegntnijem ili sportskom izdanju, fanovi su saglasni - uvek izgleda sjajno.

Međutim, ovog puta, pored komplimenata za izgled, fanovi su na njenim fotkama primetili još nešto.

Naime, pevačica je sada na svoj Instagram profil okačila fotografije na kojoj su noge, tačnije butine u prvom planu. Fotografisala se odozdo, a  fanovi su brzo primetili modrice na nogama.

senida pokazala modrice na nogama
printscreeen/instagram 

Naravno, pratioci su bili oduševljeni fotkama, koje su za manje od 24 sata skupile čak preko 45 hiljada lajkova, a komentari su se samo ređali. 

senida okacila fotografije u sortsu i pokazala modrice na nogama
printscreen/instagram 

"Koliko si dobra", "ovo je prava rasna žena, južnjački fazon", "bomba jedna", neke su od poruka koje su joj obožavatelji ostavili ispod ove objave.


Fanovi su saglasni da pevačica izgleda sjajno, iako se nedavno našla na udaru kritika pojedinih zbog par kilograma viška, koji joj, ruku na srce, divno pristaju.

Takođe, nedavno je sve iznenadila priznanjem da je deo LGBT populacije, nakon nastupa na zagrebačkom Prajdu. Takođe, oduševila je sjajnim izdanjem kakvo od nje nismo navikli, a ukoliko ste propustili kako je izgledala na ovom događaju, pogledajte to u galeriji ispod:

printscreen/instagram Senidah na Prajdu