Ioako se nedavno našla na meti kritika zbog slike u kupaćem koju je okačaila na svom profilu sve popularnija pevačica Senida ponovo je pokazala kako uživa na plaži.

Naime, u novoj objavi, pevačica osim što je pokazala lice bez trunke šminke je pokazala i nikad bolju liniju, dok se brčkala u bazenu.

Osim toga, pevačica se pohvalila i novim kupaćim kostimom, koji joj savršeno stoji, a komplimenti i lajkovi pljušte sa svih strana.

senida bez sminke
Instagram 

"Izgledaš sjajno", "Ovo je prava žena", "Svaka čast", "Prirodna i bez fotošopa", "Da li si svesna svoje lepote", samo su neki od komentara na njene nove slike.

Senida nije klasična mršavica, ali izgleda sjajno i obline joj stoje baš kako treba. "Plutam kroz život", stajalo je u opisu fotografije, a reklo bi se da Senida zaista prepustila uživanju i da je negativni komentari ne dotiču.

Podsetimo, pevačica je nedavno dobila niz uvredljivih komentara na račun svog izgleda kada je takođe pozirala u kupaćem kostimu.

"Debela", "Izobličena", samo su neki od njih koji koji su kružili mrežama i medijima, što je i sama Senida podelila na svom Instagramu s jasnim ciljem.

Ono što je Senida svim tada poručila bilo je da treba da se stide i da ne može da veruje da se neko usuđuje da osuđuje žensko telo u 21. veku.

Instagram Senida u bikiniju

Divimo se Senidi jer je jedna od retkih koja prkosi nerealnim standardima Instagram lepote, i jer se u moru izoperisanih i isfiltriranih žena usuđuje da objavi potpuno prirodu fotografiju – bez šminke, filtera i fotošopa u kupaćem kostimu, ponosno pokazavši svoje obline.

senidin stori na instagramu
Instagram