Sve popularnije pevačica na Balaknu Senida Hajdarpašić izdvaja se po drugačije stilu, a publika je obožava i smatra oličenjem seksepila i fatalnosti.

Lepa Slovenka nedavno je okačila na svom Instagramu fotografiju na kojoj je pozirala u ljubičastom bikiniju kada je pokazavši svoju zanosnu figuru. Senida nije klasična mršavica, ali izgleda sjajno i obline joj stoje baš kako treba.

Na račun izgleda dobila je niz komplienata, jer konačno smo mogli vidimo kako zapravo žensko telo izgleda bez fotošopa i filtera.

"Lepe ženske obline", "Ovo je telo žene", "Pravo žensko", "Savršena", "Zgodna", samo su neki od komentara koji su upućeni Senidi na račun izgleda, međutim pojavili su se pojedinici koji su napali pevačicu jer se ugojila.

senida u bikoniju
Instagram 

"Debela", "Izobličena", neki su od komentara koji su kružili mrežama i medijima, što je i sama Senida sinoć podelila na svom Instagramu s jasnim ciljem.

senidin stori na instagramu
Instagram 

Nakon što je objavila fotografiju svojih nogu uz gore pomenute navode, Senida je okačila još jedan stori gde je navela da ne može da veruje da se neko usuđuje da osuđuje žensko telo u 21. veku.

"Stidite se" poručila je Senida. I zaista, ko ima pravo da vas osuđuje jer ste možda nabacili koji kilogram viška?

senidina poruka na instagramu
Instagram 

Divimo se Senidi jer je jedna od retkih koja prkosi nerealnim standardima Instagram lepote, i jer se u moru izoperisanih i isfiltriranih žena usuđuje da objavi potpuno prirodu fotografiju – bez šminke, filtera i fotošopa u kupaćem kostimu, ponosno pokazavši svoje obline.

senida u bikiniju
Instagram 

Više Senidinih fotografija pogledajte u nastavku:

printscreen/instagram Senida