Beli Hadid često u poslednje vreme zameraju nedostatak stila, a u poslednje vreme se našla na meti kritika zbog odsutva brushaltera.

Manekenka se u poslednje vreme sve češće pojavljuje bez ovog odevnog predmeta, ali reklo bi se da se ne obazire previše na loše komentare.

Naime, Bela je nedavno uslikana od strane paparaca u prilično vulgarnom izadanju, gde su njene grudi bile u prvom planu. Nakon toga sve je zatekla svojim izdanjem na festivalu u Kanu, gde su svi pogledi bili uprti u njeno poprsje.

Sada je ponovo objavila nekoliko izazovnih fotografija na Instagramu na kojima pozira bez grudnjaka.

bela hadid pozira bez grudnjaka
Instagram 

Bela je objavila dve fotografije na kojima pozira u roze kariranom kompletu, dok je kosu podigla u punđu, pa je u prvi plan došao njen dekolte. Paparaci su je nedavno uslikali na ulicama Kana, gde je opušteno šetala samo sa maramom vezanom oko vrata, a ispod koje su se jasno nazirale grudi.

"Male su joj grudi", "Opet potencira na dekolteu", "Izgleda da je brus izbacila iz upotrebe", "Ovo je vulgarno", samo su neki od komentara.

bela hadid bez grudnjaka
Z.J / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Podsetimo, Bela je nedavno fotografijom na Instagramu objavila da je ponovo srećno zaljubljena.

Ona je tada objavila sliku na kojoj se ljubi sa dečkom, a fanovi su komentarisali da nisu baš oduševljeni izgledom njene snažnije polovine, no da su ako je ona srećna i oni zadovoljni njenim izborom.

Više Belinih izdanja pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram, SplashNews.com / Splash / Profimedia Bela Hadid na festivalu u Kanu