Filmski festival u Kanu je sigurno jedna od glamuroznijih manifestacija gde se svake godine na crvenom tepihu može videti bezbroj raskošnih i luksuznih haljina.

Ovaj glamurozni festival tradicionalno okuplja najpoznatije i najtraženije glumce sveta, a svoje mesto u ovom francuskom gradu obavezno pronađu i brojne manekenke, voditeljke, pevačice i influenserke.

I pored toga što su se mnoge dame trudile da se izdvoje u masi opredeljujući se za ektravagantnije haljine poput one koju je ponela Bela Hadid, pa zatim i haljine Marion Kotijar napravljene od silikona, Tamara Kalinić se odlučila za klasičan model u pravoj letnjoj boji.

Ni skandali poput providne haljine ili pokazivanja grudi za 5 minuta slave, nisu bili potrebni domaćoj influenserski da zablista u punom sjaju.

Naime ona je ponela dugu žutu haljinu s potpisom Oskar De La Renta, kog smatraju modnim guruom za glamurozne venčanice.

Zanimljivo vezivanje oko vrata je zahtevalo pokupljenu kosu, pa se tako Tamara odlučila za raskošnu visoku punđu. Svedena šminka i par skupocenih minđuša bile su dovoljne da zaokruže ceo stajling na najbolji mogući način. U galeriji u nastavku teksta pogledajte kako izgleda haljina sa crvenog tepiha u režiji Tamare Kalinić:

screenshoot/instagram Tamara Kalinić na festivalu u Kanu

Podsetimo, Tamara Kalinić nedavno je doživela neprijatnost kada joj je u parizu obijen stan prilikom čega su lopovi ukrali skupocene stvari u vrednosti od 300.000 evra. 

Kako je i naša influenserka sama rekla, ostala je bez svega što je gradila deset godina koliko se bavi ovim poslom, ali pozitivan duh je nije napustio, te je dodala da će ponovo stvoriti sve ispočetka. Ona trenutno sa partnerom i prijateljima uživa u Kanu, i kao što možemo da zaključimo spremna je da loš period ostavi iza sebe i krene dalje.

tamara kalinic u parizu
Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia