Modna blogerka i naša najpoznatija influeserka Tamara Kalinić našla se u veoma neprijatnoj situaciji kada su joj lopovi opljačkali stan u Parizu i tom prilikom odneli stvari u vrednosti od oko 300.000 evra.

Tamari su tom prilikom ukradene skupocene tašne, satovi i nakit, a ostala je i bez ličnih dokumenata.

Influesnerka je o svemu ubrzo obavestila policiju, a njeni najbliži, kao i klijenti s kojima sarađuje ponudili su joj pomoć.

Tamara je svoje pratioce obavestila o svemu putem Instagrama i ove navode potvrdila, a sada se ponovo oglasila i imala jasnu poruku za sve. Na svom Instagramu u okviru insta storija, Kalinićeva je objavila fotografije na kojima se jasno vidi u kakvom stanju je zatekla svoj stan. Naime, stvari su bile razbacane svuda, dok je nameštaj bio prevrnut i ispreturan.

tamara kalinic, pljacka stana
Instagram 

"Ne mogu da otkrijem previše informacija u ovom trenutku. Mnogi od vas su me pitali da li se sve ovo dogodilo dok sam bila na putu, odgovor je ne. Mi smo bili u Parizu.

Moje stanovište u životu je da ne želim da budem žrtva samosažaljenja. Oduvek sam bila borac i učiniću sve da budete ponosni na mene", napisala je Tamara na Instagramu.

"Tople i srdačne reči podrške zaista greju moje srce. Mnogi od vas znaju da sam mentalno jaka osoba, koja je zahvalna na svakoj situaciji u kojoj se nađe. Želim da vam se duboko zahvalim, dragi ljudi.

Radim na tome da se vratim, da opet budem ona Tamara i neću dozvoliti da ovo utiče na moju odgovornost koju imam prema vama", dodala je modna blogerka.

tamara kalinic
Instagram 

Podsetimo, nekretnina Tamare Kalinić nalazi se u Parizu, u blizini Jelisejske palate, a kako pišu francuski mediji, lopovi su u stan navodno ušli kroz prozor. Odneli su sve što im je bilo pri ruci - luksuzne satove, oko 20 firmiranih torbi, kofera i slično.

Tamara je alarmirala policiju čim je, oko ponoći, stigla u svoj dom i shvatila šta se dogodilo. Istraga je u toku, Tamara nije otkrivala detalje.

Elizabeth Pantaleo / Shutterstock Editorial / Profimedia, Instagram Tamara Kalinić

Nije tajna da Tamara sarađuje sa najpoznatijim svetskim brendovima, ali i da je rado viđen gost na revijama kao što su "Balmain", "Chanel", "Fendi" i mnoge druge, te ne čudi što su se u njenom garderoberu mogli naći i veoma unikatni modeli koje retko ko poseduje, pogotovo kada su tašne u pitanju.