Francuski "C News" objavio je vest da je naša najpoznatija blogerka Tamara Kalinić opljačkana i da su i njenog stana u Parizu odnete stvari u vrednosti od 300.000 evra. Sada se ovim povodom na svom Instagram profilu oglasila i Tamara i potvrdila ove navode.

- Pošto su mnogi od vas već čuli vesti, mogu da potvrdim da su, nažalost, tačne. Kako se sada osećam ne može se opisati rečima, počela je Tamara.

- Ali, ono što je važno jeste da sam ja zdrava i da osećam toliko ljubavi i podrške od strane moje porodice i prijatelja. Slama srce kada vidim da je sve za šta sam radila poslednjih deset godina - nestalo, nastavila je.

tamara kalinic opljackana
Instagram 

- Obično ne pričam o lošim stvarima koje mi se dešavaju, ali nikada nisam bila žrtva tako velikog zločina, poručila je Tamara.

Podsetimo stan modne blogerke nalazi se u blizini Jelisejske palate, a kako piše francuski "Actu 17" lopovi su u stan navodno ušli kroz prozor.

Odneli su sve što im je bilo pri ruci - luksuzne satove, oko 20 firmiranih torbi, kofera i slično, ali i Tamarina lična dokumnta. Ona je alarmirala policiju čim je, oko ponoći, stigla u svoj dom i shvatila šta se dogodilo.

tamara kalinic opljackana
Instagram 

Tamara je nedavno boravila u Beogradu, gde je prisustvovala nekolicini gradskih dešavanja koje su organizovali njeni prijatelji.

Na Instagramu je prati nešto više od milion ljudi, a 2019. godine "Time" ju je uvrstio u 100 najboljih influensera sveta.

Instagram, Elizabeth Pantaleo / Shutterstock Editorial / Profimedia Tamara Kalinić