Naša najpoznatija influenserka i modna blogerka Tamara Kalinić o kojoj su pisali i Daily Mail i Vogue česta je gošća prestižnih modnih revija.

Tako je bilo u juče kada je prisutvovala "Off White" reviji u Parizu, koju je nosila i jedna od napopularnijih manekenki današnjice Bela Hadid.

Svaki njen korak privlači ogromnu pažnju javnosti, a Tamaru su na ulazu na reviju dočekali paparaci pred kojima je rado pozirala, a influenserka je kasnije sedela u prvom redu do modne piste.

tamara kaninic na reviji sa belom hadid
Instagram 

Kalinićeva je pozirala u sivom "oversajz" odelu pomenutog brenda, a pantalone sa širokim nogavicama su joj zaista fantastično stajale.

Sve je ukombinovala sa crnom "Hermes Kelly" tašnom i naočarima za vid, a u prvom redu je rado đuskala uz muziku.

"Fantastičan stajling", "Tamara izgleda svetski", "Modna ikona, s pravom je tu gde jeste", "Fenomenalna kao i uvek", samo su neki od komentara na Tamarin stajling.

tamara kalinic na reviji sa belom hadid
Instagram 

S druge strane, izazovna Bela je prošetala u dve kombinacije. Prvo je nosila kratku tamnoplavu haljinu i plave čizme do kolena, dok je na sebi imala plavi nakit, a kasnije je prošetala u dugoj haljini neobičnog kroja u istoj boji.

Više fotografija sa ove revije pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Tamara Kalinić Bela Hadid