Modna influenserka i blogerka Tamara Kalinić trenutno boravi u Beogradu, a sinoć se pojavila na otvaranju poslastičarnice "Lutak".

Tamara je za ovo dešavanje odabrala belu mini haljinu cvetnog dezena, idealnu za tople mesece koji su pred nama.

Mala bela haljina sa cvetnim printom, puf rukavima i dubokim dekolteom naglasila je Tamarin struk. Predeo struka i stomaka ukrašen je karnerima, što daje poseban efekat ovoj letnjoj haljinici.

tamara kalinic haljina
ATA Images/Antonio Ahel 

Blogerka je kombinaciju upotpunila ogrlicom sa zlatnim nakitom, a ovaj put se odlučila za cipele i tašnicu u fluorescentno zelenoj boji, koja je inače boja sezone. Tamara nam je pre nekoliko meseci demonstrirala načine na koji možemo nositi ovu trendi boju.

Iako voli da uglavnom nosi raspuštenu i neobaveznu frizuru, Kalinićeva je ovaj put imala elegantnu punđu koja se savršeno uklapala uz njen look. 

Podsetimo, Tamara trenutno živi u Parizu sa svojim partnerom koji je nepoznat javnosti. Zbog ljubavi se preselila u francusku prestonicu, gde kako i sama kaže cveta na svim poljima.

- Moj dečko je najneverovatnije ljudsko biće koje sam ikada srela. Ljubazan, pun ljubavi, uvek misli na mene, lojalan, zabavan, pristojan, džentlmen, vredan, biznismen, rekla je Tamara jednom prilikom. Kako izgleda njen dečko, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram, printscreen/instagram Dečko Tamare Kalinić