Za Tamaru Kalinić, jednu od najših najpoznatijih influenserki, zaista možemo reći da živi život iz snova. Naravno, sve to zaslužila je svojim trudom i radom, kao i odricanjima, ali, vredelo je.

O njoj su pisali svetski časopisi i portali, a neretko je inspiracija mnogima po pitanju oblačenja i stilizovanja. Poznati brendovi se utrkuju ko će pre da radi sa njom, a rado je viđen gost i na revijama i javnim dešavanjima.

Lepa Novosađanka je karijeru započela u Londonu, u kom je studirala farmaciju, međutim, već nakon kratkog perioda rada u struci znala je da je ipak moda njen put. Svoj kanal na Jutjubu, blog, kao i profil na Instagramu gradila je lagano, a danas broji preko milion pratilaca.

tamara kalinic influenserka
ATA Images/Antonio Ahel 

Kako je rasla njena popularnost, raslo je interesovanje javnosti za njen privatni život. Ipak svih ovih godina Tamara se trudila da svoje najbliže ne snima sem u posebnim prilikama, a tek nedavno su mnogi saznali kako joj izgleda mama, ali i najbolja prijateljica iz detinjstva.

mama tamare kalinic
Instagram 

Isto važi i za ljubavni život. O tome se nikad nije znalo ništa sve do njenog poslednjeg dečka, biznismena Filipa Teste, zbog koga se i preselila u Francusku.

Svetski mediji su uveliko pisali o njihovoj vezi, a na Jutjubu se mogu naći i snimci koji "otkrivaju identitet" tajanstvenog Teste.

Tamara, sa druge strane, objavljivala je samo "delove" svoje jače polovine - ruku, deo ramena i slično, a šira javnost mogla je da ga ulovi samo na sekund kada je Anastasija Ražnatović, dobra prijateljica influenserke objavila stori na svom Instagramu kada su bili u provodu.

tamara kalinic sa deckom filipom testom
Instagram 

Zbog svega toga nedavno je dobila pitanje na svom Instagramu zbog čega ne postavlja fotografije sa svojim partnerom na Instagram, a Tamara je rešila jednom za svagda da reši misteriju oko "skrivanja" svoje jače polovine.

tamarin stori na kom odgovara zasto krije decka
printscreen/instagram 

"Zašto kriješ dečka?", bilo je pitanje, na šta je influenserka odgovorila da ga uopšte ne skriva, kao i da provode mnogo vremena zajedno, a poznaju ga i vole i njeni prijatelji i porodica. "Često nas možete sresti zajedno", napisala je, i dodala da jedino ne postavlja fotografije sa njim, jer on ima svoj, ona svoj posao, te da on nije javna ličnost i da i na taj način poštuje njegovu privatnost.

"Ko zna, možda ću jednog dana podeliti fotografiju sa njim, ali ne vidim zašto bih morala to da radim sad. Srećna sam ovako kako je!" objasnila je influenserka.

Tamara i njen dečko, nedavno su posetili Beograd, kako zbog brojnih događanja u prestonici i vakcinacije, tako i zbog rođendana njene dobre prijateljice, pevačice Anastasije Ražnatović, a tom prilikom pevačica je snimila Instagram story na kom se u pozadini mogao videti upravo Filipo Testa.

tamara kalinic anastasija raznatovi i filipo testa u provodu u beogradu
printscreen/instagram 

"Moj dečko je najneverovatnije ljudsko biće koja sam ikada srela. Ljubazan, pun ljubavi, uvek misli na mene, lojalan, zabavan, pristojan, džentlmen, vredan, biznismen", istakla je Tamara jednom prilikom za Hello kada je pričala o svom partneru.

Da je Filipo izuzetno veliki kavaljer govori i činjenica da ju je vodio na spektakularna putovanja, a svakodnevno je iznenađuje poklonima, što Kalinićeva rado deli na svom Instagramu.

Tamara je za sada srećna, zadovoljna i ispunjena na svim poljima, te je očigledno samo nebo granica za sve ono što će ostvariti u narednom periodu, i ko zna, s obzirom kako im se veza razvija, možda nas influenserka i obraduje nekom zajedničkom fotografijom.

Ukoliko ste propustili kako je Tamara izgledala na početku karijere, možete to pogledati u galeriji ispod:

printscreen/instagram Tamara Kalinić pre slave