Božena Lazarević poznatija na Instagramu kao Lutak oduševljava mnogobrojne dame svojim modnim kombinacijama.

Lepa Hercegovka pažnju šire publike privukla je upravo atraktivnim odevnim kombinacijama i modnim ukusom u kome nema mesta za grešku, ali i luksuznim stilom života.

Božena ovih dana boravu u Beogradu, a razlog boravka je otvaranje njene poslastičarnice “Lutak” u tržnom centru “Galerija”.

Nakon Minhena, ova preslatka poslastičarnica otvorena je i u srpskoj prestonici, a samom otvaranju prisustvovale su mnogobrojne ličnosti iz javnog života.

Kako je nastao nadimak “Lutak”

Mnogima je interesantan nadimak pod kojim je Božena registrovana na Instagramu, a korak dalje je otišla kada je tako nazvala i svoje poslastičarnice. Jednom prilikom je otkrila i ko je “kriv” za ovaj nadimak.

bozena lazarevic sa muzem
Instagram 

"To je nadimak koji mi je dao suprug na početku naše veze. Hteo je da mi da neki nadimak koji nije svakodnevni i koji niko ne koristi.

Prvo je bilo lutka, al' kako me moja mama uvek zove "lutko moja", on se prebacio na mušku varijantu. Danas mi je taj nadimak postao navika, ali i korisničko ime za sve što koristim, pa tako i za Instagram", objasnila je.

Božena se bavi i modelingom, pa je na njenom Instagram fokus na modi u čijem je svetu preko 10 godina. Kako je njen suprug često zastupljen na profilu ove brinete, imali smo prilike da vidimo da ni njemu ne fali stila i da je uvek obučen sa ukusom.

Otkrila je da recept za uspeh u modelingu ne postoji.

"Nema tu nekog tajnog uspeha nego pamet u glavu, što bi moj tata rekao. Uvek trebaš dati sve najbolje od sebe i pre svega raditi na sebi. Treba se istaći u masi, tu su mnogobrojne devojke i klijentu bi trebalo ostaviti najbolji mogući utisak.

bozena lazarevic
Instagram 

U nekih 5 do 10 minuta, koliko otprilike dobijete, treba da se predstavite što je najbolje moguće i dati razlog zašto baš vas da uzmu za saradnju.

Pored izgleda i dobrih fotografija prednost uvek ima vaša energija, vaš stav i ono najvažnije, osmeh od uha do uha. Ne smete biti dosadni” kaže Božena.

bozena lazarevic
Instagram 

Božena živi i radi u Nemačkoj zajedno sa suprugom Igorem Lazarevićem, sa kojim je već gotovo čitavu deceniju, i sa kojim ima troje dece.

Boženin suprug se bavi prodajom luksuznih automobila, a ona je u jednom intervjuu istakla kako oboje puno rade i potpuno su predani posli, jer je to jedini način da sebi priušte život kakav žele.