Nakon završene Evrovizije, devojke iz benda "Hurricane" uzele su zasluženi odmor.

Redovno svoje fanove obraduju novim slikama sa Zanzibara, a sada je nova slika Sanje Vučić otkrila da pevačica ima još jednu tetovažu koju do sada nismo primetili.

Naime zgodna Uraganka je poznata kao neko ko je veliki ljubitelj tetovaža i ima ih nekoliko po telu, a ova se nalazi na zadnjoj strani butine i više je nego interesantna.

Sanja je pozirala u žutoj haljini, gde su do izražaja došle njene izvajane noge, a uslikana je upravo tako da je skrivena tetovaža došla u prvi plan. U pitanju su linije koje sežu celom dužinom zadnjeg dela njene leve noge.

Podsetimo, pevačica je nedavno pokazala svoju novu tetovažu velikom lotosa, a kada je upitana da li postoji neko posebno značenje rekla je:

- Povod ne postoji neki poseban, volim da se tetoviram, to je nešto što radim inače (smeh). Imam neku tetovažu koju sam htela da prekrijem, pa sam zato kod Fiće. Ova nema neku posvetu.

Ipak, jedna od tetovaža koja privlači najviše pažnje je ona koja se nalazi na njenoj desnoj butuni. Masivna tetovaža sa isprepletenim cvećem spušta se od kuka pa sve do gotovo kolena.

Sanja je za emisiju "Premijera" otkrila da za razliku od lotusa za koji nije postojao poseban razlog, kada je cveće u pitanju, simbolika i te kako postoji.

sanja vucic tetovaza
printscreen/instagram 

Sanja je otkrila da svaki cvet zapravo predstavlja jednu ženu u njenom životu.

Devojke nakon povratka iz Zanzibara očekuje velika koncertna turneja, a priča se da imaju i razne ponude za inostarne karijere.

hurricane
Sander KONING / AFP / Profimedia 

Sudeći po entuzijazmu i ljubavi prema muzici koje poseduju, neće im teško pasti sve što predstoji. Odluke koje donesu do jeseni biće presudne za njihovu budućnost, pa ko zna, možda ostvare i inostranu karijeru. Ono što je sigurno jeste činjenica da su tri lepotice spremne da pokore svet.