Nakon završene Evrovizije, devojke iz benda "Hurricane" uzele su zasluženi odmor. Sanja je mini pauzu pred nove radne pobede iskoristila da se istetovira, pa je nedavno svoje telo ukrasila novom tetovažom.

Sada su njena leđa ukrašena predivnim lotusom, koji ima više značenja. Najčešće je simbol borbe, teške sudbine, nevinosti, čistoće, mudrosti, prosvjetljenja, besmrtnosti i božanstvenosti.

Novom je prekrila staru tetovažu lava, a na pitanja da li postoji poseban povod, tom prilikom je rekla:

- Povod ne postoji neki poseban, volim da se tetoviram, to je nešto što radim inače (smeh). Imam neku tetovažu koju sam htela da prekrijem, pa sam zato kod Fiće. Ova nema neku posvetu.

sanja vucic tetovaza lotusa
printscreen/instagram 

Međutim, ovo nije jedina tetovaža koju vatrena Uraganka ima. Naprotiv. Jedna od onih koja najviše privlači pažnju nalazi se na njenoj desnoj butini. Masivna tetovaža sa isprepletenim cvećem spušta se od kuka pa sve do gotovo kolena.

sanja vucic tetovaza na nozi
printscreen/instagram 

Sanja je za emisiju "Premijera" otkrila da za razliku od lotusa za koji nije postojao poseban razlog, kada je cveće u pitanju, simbolika i te kako postoji.

Sanja je otkrila da svaki cvet zapravo predstavlja jednu ženu u njenom životu.

Uraganka se osvrnula i na pitanja o Evroviziji:

- Uvek odeš sa tim mišljenjem da ćeš pobediti, na kraju dana, ali zadovoljna sam i presrećna kako je ovde sve prošlo.

Podsetimo, grupa "Hurricane" nedavno se vratila iz Roterdama, gde su predstavljale Srbiju na pesmi Evrovizije pesmom "Loco Loco". Osvojile su 15. mesto iako je pesma po mišljenju mnogih zaslužila daleko bolji plasman.

Od samog početka ređale su se brojne kontroverze, kladionice su im predviđale čak poslednje mesto, a kritikovani su i kostimi. Ipak, devojke su ušle u finale i oduševile ceo svet svojim glasovnim mogućnostima ali i vatrenom koreografijom. Uprkos plasmanu, zainteresovale su velika imena svetskog šoubiznisa, te se ponude za inostranu karijeru samo ređaju.

Da li će i koju ponudu prihvatiti Sanja, Ivana i Ksenia, ostaje da vidimo. A ukoliko ste propustili kako su "Uraganke" izgledale pre slave, pogledajte to u galeriji ispod. 

Facebook "Hurricane pre slave"