Proslavljena pevačica Emina Jahović nije neko ko voli da svoj privatni život iznosi u javnost, ali ovaj put je napravila izuzetak i progovorila od odnosu sa svojim bivšim suprugom Mustafom Sandalom. Iz braka sa turskim pevačem Emina ima dva sina Jamana i Javuza.

Pevačica je na svoj brak stavila tačku pre tri godine, a sada je otkrila da njem bivši muž više od dve godine nije plaćao alimentaciju za sinove, kao i da nije ispunjavao svoje obaveze koje su nakon razvoda dogovorili.

Njihov "problem" dobio je epilog na sudu, a kako je rekla pevačica, to je moralo da se desi i nije moglo da se reši na drugačiji način. Međutim, kako je rekla, zbog dece su i dalje komuniciraju.

emina jahovic
ATA Images/Antonio Ahel 

- Na sudu smo trenutno, pa ćemo videti šta će se dešavati. Ja stvarno nisam tip koji je ikad bio, ne daj Bože, iz bilo kojih razloga na sudu, čak i kada je bilo problema sa novinarima i medijima, nikad nisam otišla na sud, ali ovo je jednostavno moralo.

emina jahovic
Instagram 

U odnosu ostajemo zbog dece, naravno, to je jako bitno, ali ovako mi kao mi - rekla je Emina u emisiji "Premijera".

Podsetimo, kako se ranije pisalo, Mustafa je trebalo da snosi troškove letovanja, rentiranje vozila i platu za vozača, zdravstveno osiguranje dece i da dodatno plaća i 15.000 turskih lira (oko 1.700 evra) Emini, za njene troškove, te 10.000 za sinova (1.130 evra).

Emina je tužila bivšeg supruga jer nije platio alimentaciju za sinove 26 meseci, nakon čega je on navodno uzvratio tužbom za starateljstvo nad Jamanom i Javuzom jer je "nemarna majka".

emina jahovic
ATA Images/Antonio Ahel 

Turski pevač navodno u tužbi navodi da je njegova bivša žena više vremena posvetila kozmetičkoj liniji nego sinovima, kao da o mališanima umesto majke brinu dadilje.