Osim specifične boje glasa koju poseduje, Emina Jahović je žena koja se na muzičkoj sceni izdvojila zahvaljujući besprekornim stajlinzima. Kada su kritike na račun njenog oblačenja u pitanju, negativnih nema, a pohvale dolaze i od najstrožih modnih kritičara.

Emina je sinoć održala svoj prvi veliki nastup od početka pandemije, a za ovako važnu priliku pripremila je poseban stajling koji je privukao pažnju mnogih.

Dobro je poznato da Emina spada u najbolje stilizovane žene sa naše scene, a njen modni ukus je posebno obožavan zbog načina kombinovanja urbanih komada iz trenutnih trendova i klasike.

emina jahovic prvi nastup u beogradu nakon korone u crnoj haljini
ATA Images/Antonio Ahel 

Emina Jahović se sinoc pojavila u crnoj mini-haljini sa jednim rukavom, napravljenoj od svetglucavog materijala. Na jednom ramenu se nalazi vrlo efektna mašna, dok je gornji deo zapravo uzak korset koji naglašava vitku figuru, a pevačica je rešila da ovaj zanimljiv komad ponese s mrežastim čarapama.

emina jahovic nastup u beogradu
screenshoot/instagram 

Budući da je crna haljina klasik, Emina je odlučila da je dopuni upečatljivim detaljima, pa se tako opredelila za raznobojne salonke s visokim potpeticama i efektan nakit u vidu zlatnih alki i masivne ogrlice.

Kako bi suptilna neutalna šminka i mašna na ramenu došli do izražaja, kosu je podigla u nizak i dugačak talasast rep.

U foto galeriji pogledajte još nekoliko Emininih modnih kombinacija:

Instagram, ATA Images/Antonio Ahel Emina Jahović stil