Na romantičnoj privatnoj proslavi pored bazena, uz vatromet, balone i njene najbliže, Gobelja je Kaći postavio najvažnije životno pitanje, na koje je ona, ne skrivajući emocije i oduševljenje, rekla "Da".

Sreću nisu krili, ali nakon što je ushićenje spaslo, na red dolaze druge manje romantične stvari, a to je organizacija svadbe.

Pošto se svadbeno veselje dešava jednom u životu, pored mladenaca često "umešaju prste" i roditelji. Pevačica Kaća Grujić planira da organizuje veliku feštu sledeće godine u Beogradu gde živi i radi, ali njen otac je imao druge planove na šta je navodno pobesnela.

katarina grujic i marko gobeljic na bazenu
Instagram 

- Kaća i Gobelja su pre nekoliko dana otputovali u Crnu Goru, gde su se videli sa njenim roditeljima. Bili su zajedno na ručku kada im je Gruja saopštio da bi on želeo da svadbu naprave u Bjelasici, odakle je rodom.

Rekao je da će im on sve organizovati na svom ogromnom imanju. Kaća je odmah počela da negoduje, a on joj je objašnjavao da bi tu bili skriveni od medija i da bi mogli opušteno da uživaju - kaže izvor blizak pevačici, piše Informer.

- Toliko je pobesnela da je počela sa njim da se svađa. Objašnjavala mu je da je Markovo i njeno društvo iz Beograda. Tata joj je obećao da će on platiti prevoz i smeštaj za sve zvanice, ali Kaću ni to nije ubedilo da prihvati njegovu ideju.

Na kraju je presekla i rekla da neće više da se prepire i da će venčanje biti tamo gde ona kaže. Gobelja je svo vreme ćutao, nije želeo da se meša u raspravu oca i ćerke, a i Kaćinoj majci je bilo neprijatno zbog cele situacije.

katarina grujic i marko gobeljic
ATA Images/Antonio Ahel 

Kaća želi da svadba bude tek za godinu dana zato što hoće prvo da se porodi, pa tek onda da pravi veselje. Pevačica i dalje ne želi javno da prizna da je u drugom stanju, ali je sve planove prilagodila bebi.

Grujićeva je nedavno izjavila da se ne plaši da će joj trudnoća uticati na karijeru, a kako pevačica izgleda u drugom stanju pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Trudna Katarina Grujić