Nakon godinu dana zabavljanja i harmonične veze, fudbaler Marko Gobeljić rešio je da zaprosi pevačicu Katarinu Grujić.

Sve ovo za pevačicu bilo je iznenađenje jer se njen, sada već verenik, potrudio kako bi je oduševio.

Naime, on je organizovao večeru na istom mestu gde je Katarina pre nekoliko dana proslavila 29. rođendan.  Uz najuži krug prijatelja, Katarina je izgovorila "da", a bila je na kolenima i držala se za glavu, ne verujući šta se dešava.

Kaćin verenički prsten je prelep i izuzetno se dopada pevačici koja ga je odmah stavila na ruku i pohvalila se, a oduševio je i druge.

Na prstenu je ogromni kamen na sredini, sa prelepim detaljima, te nema sumnje da se Gobeljić i te kako potrudio kako bi našao odgovarajući prsten za svoju dragu.

Katarina je nedavno otkrila kako zamišlja svoje venčanje, ne sluteći da će biti zaprošena.

- Razmišljam kakvo će venčanje da bude. Ima svega pomalo, od tradicije do romantike na plaži. Ali neću otkrivati - rekla je tada Kaća kroz smeh.

katarina grujić veridba
Instagram 

Podestimo, Katarina Grujić je bila verena 2018. godine za svog sada bivšeg partnera Nikolu. Tada je pričala o udaji, međutim umesto svadbenih zvona usledio je raskid.

- Ja se udajem 20. maja, za svoj rođendan, 2019. godine, ali ne želim kamere na svom venčanju - izjavila je ona tada u jednoj popularnoj emisiji.

katarina grujic
Youtube Verenički prsten Katarine Grujić kojim ju je zaprosio bivši dečko Nikola

Katarina je bila u vezi sa Nemanjom Buhom. Pevačica je tada govorila da je veoma srećna i da planira brak.

Nemanja je čak počeo da gradi kuću blizu Beograda u kojem je trebalo zajedno da žive, ali umesto bajkovitog zajedničkog života desio se raskid posle dve godine veze. Kaća je od Nemanje dobila skupocen prsten koji je bio napravljen od brilijanata i belog zlata.

Tada su svi bili sigurni da se pevačica da se verila, ali je zapravo u pitanju bio samo znak pažnje za koji Buha nije žalio novac.

katarina grujić
Instagram 

Nedugo nakon toga Katarina je započela vezu sa bogatim biznismenom iz Tuzle, Semirom Juzunovićem. Pričalo se da je biznismen hteo da kupi stan u Beogradu ida sa pevačicom otpočne zajednički život, ali je i to vezi ubrzo došao kraj.

Polovinom 2020. godine Katarina je priznala medijima da je započela vezu sa sadašnjim verenikom fudbalerom Crvene zvezde Markom Gobeljićem, a kako je tada izjavila njihovo dugogodišnje prijateljstvo je prešlo u ljubav.

katarina grujići marko gobeljić veridba
screenshoot/instagram