Pevačica Katarina Grujić spada u najatraktivnije devojke na našoj sceni, a njen zaštitni znak su duge i besprekorno izvajane noge. Sada ih je pokazala u izdanju koje će se posebno dopasti damama koje obožavaju cirkone i šljokice.

Na sinoćnoj proslavi rođendana pevačice Aleksandre Mladenović, Katarina Grujić je pozirala u crnoj suknji sa dubokim šlicem obloženim resama i crnom topu, ceo stajling je upotpunila slingback cipelama s visokim potpeticama.

katarina grujić na rođendanu aleksandre Mladenovic
screenshoot/ instagram Katarina Grujić na rođendanu Aleksandre Mladenović

Zanimljivo je da je sličan detalj, pre godinu dana, nosila naša poznata influenserka Dunja Jovanić. Naime, ona je ponela crnu suknju sečenu sa obe strane u šlic koji je bogato obložen resama i crni crop top na jedno rame. 

dunja jovanic suknja sa resama
screenshoot/ instagram 

Koliko je ovaj detalj popularan pokazuje i činjenica da ga nose sve naše domaće trendseterke. Zorannah nije odela cirkonskim resama na crop top duksu, dok ih Ena Luna obožava kao detalj na farmericama.

zorannah moda
screenshoot/ instagram 

Toliko efektan i moćan detalj dovoljan je da svaki modni komad digne na viši nivo, a to su shvatile i sve zaljubljenice u modu.