Katarina Grujić jedna je od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima. Pored glasa, oduševljava i izgledom, te nije ni čudo što privlači pažnju gdegod da se pojavi.

Nedavno ju je verio dečko, poznati fudbaler Marko Gobeljić, a iako su se pojavili navodi da je pevačica u blagoslovenom stanju, Kaća je to demantovala. 

Međutim, Kaća nije jedina lepotica u porodici. Naprotiv. 

Iako svoju privatnost krije od očiju javnosti, na svojim storijima često deli fotografije sa sestrom, a svi kažu kako neodoljivo podsećaju jedna na drugu.

sestra katartine grujic
printscreen/instagram 

Kaća ne krije koliko je vezana za nju, a jednom prilikom je rekla: 

Moja sestra je starija od mene 5 godina, bila sam nestašna, ali sam je uvek imitirala, sve isto što ona radi, što je nju užasno nerviralo. Nikad u životu me nije vodila u grad. Kad sam odrasla, počela je da me izvodi. Lav je sin od moje rođene sestre, volim ga najviše na svetu, deca su nešto najlepše… Drago mi je što sam ja najsrećnija tetka na svetu. Ja ne mogu samo bez porodice, to je nešto najsvetije, to je jedini prijatelj u životu. Da, nisam imala podršku od oca i majke kad sam počinjala da se bavim ovim poslom, bilo je predrasuda, moj tata nije podnosio što ljudi tako pričaju… Danas sam to što jesam zahvaljujući njima – ispričala je Kaća svojevremeno.

Bojana Grujić Mrdak je udata i ne bavi se javnim poslom, ali i pored toga je sestri velika podrška, a Kaća je čak i bila jedan od glavnih modela za njenu kolekciju odeće. 

Sestre koriste svaki slobodan trenutak da budu zajedno, a svaka njihova zajednička objava dobije ogroman broj komplimenata. 

katarina grujic u bikiniju
Instagram 

Jednom prilikom Kaća je okačila fotografiju iz provoda i u objavi napisala: "Hvala ti što si mi u životu uvek bila podrška. Uvek si me podržavala i ohrabrivala, i zaista sam zahvalna na svemu što si uradila za mene tokom godina. Prijatelji dođu i odu, ali porodica je zauvek. Zahvalna sam što imam toliko predivnu sestru kraj sebe", čime je još jednom pokazala koliko su bliske.

Bojana je svojim šaromom i lepotom privukla pažnju mnogih, ali na žalost mnogih udvarača, ova lepotica je u srećnom braku.

Još fotografija lepe Kaćine sestre pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Bojana, sestra Katarine Grujić