Popularnoj pevačici Katarini Grujić, kako stvari stoje ove godine cvetaju ruže na svim poljima. Nedavno ju je verio dečko, fudbaler Marko Gobeljić, a sada imaju još jedan dodatni razlog za sreću.

Naime, pevačica i fudbaler navodno čekaju prvo dete. Nakon nedavne veridbe, Grujićeva i prvotimac Zvezde srećne vesti o Katarininoj trudnoći podelili sa članovima porodice i najbližim prijateljima.

- Kaća i Marko su presrećni, radosne vesti su saznali nedavno i podelili su ih samo sa članovima porodice i najbližim prijateljima. Svi su srećni, uveliko se slavi u porodicama Grujić i Gobeljić, a njih dvoje trenutno razmišljaju i o kupovini zajedničkog stana, u kom će živeti i u kom će opremiti posebnu sobu za bebu - otkriva dobro obavešteni izvor.

katarina grujic sa deckom
ATA Images/Antonio Ahel 

- Još ne znaju pol bebe, ali su toliko srećni da im to i nije važno. Uskoro odlaze na kraći odmor, gde će uživati na mini-medenom mesecu, budući da je Kaća zakazala brojne nastupe zbog kojih nema previše slobodnih dana. Bože zdravlja, ako sve bude u redu i ako se u trudnoći bude osećala dobro kao sada, planira da radi dok god joj to bude prijalo.

Pevačica se na početku trudnoće oseća odlično, zasad nema mučnine i veoma je aktivna, piše "Srpski Telegraf".

- Kada dođe vreme za to, vi ćete prvi saznati, nemojte to da pišete. Odakle vam to uopšte - rekla je Katarina za pomenut medij.

Još fotografije zgodne pevačice i fudbalera Zvezde pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Katarina Grujić i Marko Gobeljić