Pevačica koja je predstavljala Srbiju na Pesmi Evrovizije 2019. godine Nevena Božović navodno čeka prvo dete sa suprugom Nikolom Ivanovićem. Ove navode pevačica još nije zvanično potvrdila i sve je za sada u krugu porodice.

"Nevena je samo članovima porodice i najbližim prijateljima saopštila srećne vesti. Dogovorili su se da i dalje njenu trudnoću kriju od javnosti. Ona je dosta mršava i stomak tek sada počinje da se nazire.

nevena bozovic
Instagram 

Zato je nedavno, na otvaranje jednog frizerskog salona došla u širokoj odeći, tako da niko ništa nije posumnjao", rekao je neimenovani izvor, a prenosi Informer.

Nevena Božović trenutno živi u Budvi, u hotelu čiji je vlasnik njen suprug.

"Preselila se u Crnu Goru prošle godine, čim se udala za Nikolu. Njegova porodica je veoma imućna i poseduje nekoliko restorana i hotel u Budvi.

U njemu se Nevena i nastanila sa mužem, ali sada kada je beba na putu, razmišljaju da kupe kuću u blizini mora", dodao je izvor blizak pevačici.

nevena bozovic
Instagram 

Tvrdnje da je pevačica u drugom stanju dodatno su podgrejane činjenicom da Nevena već izvesno vreme krije stomak i na Instagramu. Naime, na većini fotografija ona je u širokoj garderobi ili strvarima koji prikrivaju stomak.