Influenserka Ena Luna gorovala je u emisiji "IDJHOT" gde je govorila o svojoj trudnoći i sa gledaocima podelila kako se oseća u blagoslovenom stanju. Eni će ovo biti drugo dete, a radosnu vest je podelila nedavno sa svojim pratiocima na Instagramu.

- Iskreno u početku jako čudno, naravno i ako to negde očekuješ i ne očekuješ. Ovo je bila ekskluzivna informacija kada sam to i saznala i zaista jedna nezavidna situacija. Toliko hiljada kilometara od kuće, pandemija, sve mi je prošlo kroz glavu. Taj početak je bio traumatičan - priznala je ona.

Ena Luna je istakla da je sada situacija potpuno drugačija i da je presrećna jer će nakon ćerke Nastje dobiti još jedno dete, a onda se dotakla promena koje joj se dešavaju trenutno.

Blogerka je takođe progovorila o spekulacijama o trudnoći pre nego što je zvanično potvrdila da je u drugom stanju.

ena luna
printscreen/instagram 

- Postojale su te neke spekulacije, iskreno odakle je to počelo ne znam. Ja to nikada nisam ni krila od ljudi sa kojima sam u kontaktu, koji me sretnu. Nisam želela da to podelim sa 200 hiljada ljudi, skoro 300 hiljada. Bilo mi je previše - otkrila je i dodala:

ena luna
Instagram 

- To je bila moja odluka i ja sam potpuno spontano dan posle Uskrsa odlučila da se meni baš ta fotka dopada i da ću da je objavim. Nema više kako sam se slikala, da li sam strane ili ovako. Sada je to momenat kada se baš primećuje. Nisam se još uvek navikla na svoj izgled. Hoću da kažem da sada uživam - objasnila je jutjuberka.

 Ena Luna je takođe govorila o hejt komentarima zbog Versaće korseta koji je nosila.

- Opet to nije bilo kod mene. To je samo na Tviteru. Meni ako se desi nekada stvarno, tipa da to bude jedna, dve poruke. Stvarno ne mogu da to doživim tako, jer ne dopire do mene svakodnevno, što je super. Nadam se da će tako i da ostane - rekla je ona.

ena luna
printscreen/instagram/enaluna