PRVE SLIKE TRUDNE KAĆE GRUJIĆ: Evo kako pevačica izgleda u 3. mesecu trudnoće

Katarina je u emisiji progovorila i o spektakularnoj veridbi koja se dogodila

Katarina Grujić.jpeg
ATA Images/Antonio Ahel 

Nakon objave da se verila pevačica Katarina Grujić odjeknula je vest da očekuje svoje prvo dete sa verenikom Markom Gobeljićem. Prvačica i fudbaler navodne srećne vesti prvo su podelili sa članovima porodice i najbližim prijateljima.

Pevačica je gostovala u emisiji šok-tok, a šuška se kako je ona trenutno u trećem mesecu trudnoće. Katarina je u emisiji progovorila i o spektakularnoj veridbi koja se dogodila, ali i venčanju sa fudbalerom.

- Marko je ispunio sva očekivanja, ovaj prsten sam želela, on me iznenadio. Ja sam kao i svaka devojka komentarisala na Instagramu, samo da ne bude krug i da ne bude srebro. Bio je zlatan, i bila je kocka, sve je pogodio - govorila je Katarina.

katarina grujic trudna
prva tv screenshot 

- Dugo su pripremali ovo, krili su od mene mesec dana. Njemu je bilo najteže, jer živi sa mnom. Velika sreća za mene, sigurna sam da ću provesti sa njim dugo vremena. Pamtiću do kraja života, lep je trenutak.

Da sam znala da će me zaprositi, još bih se bolje sredila. Dok sam silazila niz stepenice govorila sam mu "Ubiću te", a onda se desio ćaroban trenutak - rekla je ona.

katarina grujic i marko gobeljic
ATA Images/Antonio Ahel 

 Kača je bila iskrena, te je priznala da su je tog trenutka stigle emocije, kao i da je zaplakala.

- Krenule su mi suze od sreće, nisam očekivala, drago mi je da sam baš njegova do kraja života - rekla je Katarina u emsiji Šok Tok, pa otkrila kada će biti svadba: - Svadba će biti sledeće godine, dok se stabilizuje sve sa koronom, najverovatnije u junu.

katarina grujic trudna
ATA Images/Antonio Ahel 

Podsetimo, izvor blizak pevačici rekao je da su ona i fudbaler presrećni što će postati i da im nije bitno kog pola će biti beba:

- Još ne znaju pol bebe, ali su toliko srećni da im to i nije važno. Uskoro odlaze na kraći odmor, gde će uživati na mini-medenom mesecu, budući da je Kaća zakazala brojne nastupe zbog kojih nema previše slobodnih dana. Bože zdravlja, ako sve bude u redu i ako se u trudnoći bude osećala dobro kao sada, planira da radi dok god joj to bude prijalo.

Još fotografije zgodne pevačice i fudbalera Zvezde pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Katarina Grujić i Marko Gobeljić postali su roditelji

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši