Popularna pevačica Katarina Grujić nalazi se u Crnoj Gori na odmoru sa svojim izabranikom Markom Gobeljićem.

Kaća je neko ko je veoma aktivan na društvenim mrežama, a sada je svoje pratioce obradovala novim slikama sa plaže, a svi su gledalu u njen stomak.

Nema sumnje da pevačica uživa dok se zavodljivo sunča na plaži, a novim fotkama i storijima je uzburkala strasti na Instagramu.

Naime, Kaća je okačila izazovne fotografije u minijaturnom crnom bikiniju koji je ukrašen belim biserima. Do izražaja je došla njena vitka linija, ali i njen preplanuli ten dok su se komentari obožavaoca samo ređali.

katarina grujic
Instagram 

"Prezgodna si", "Kavko telo imaš svaka čast", "Blago Marku", "Ne mogu da prestanem da te gledam", samo su neki od komentara.

katarina grujic
Instagram 

Podsetimo, Katarina se nedavno verila sa fudbalerom Markom Gobeljićem, a nakon toga je odjeknula vest da je zgodna Kaća u drugom stanju, što je ona demanatovala.

- Nije istina da sam u drugom stanju. Iznerviram se što pišu gluposti sad kad počinjem da radim i glupe priče sada kada sam verena, neću da dozvolim to. Zaista nije istina - rekla je Grujićeva za domaće medije.

katarina grujic i marko gobeljic
Instagram 

Zaljubljeni par uskoro planira venčanje sa više od 400 zvanica, koje će finansirati Kaćin otac. Pre cele organizacije su rešili da sebi daju oduška i otputovali su u Crnu Goru na odmor.

Više njenih fotografija pogledajte u galeriji:

prva tv screenshot, screenshoot/ instagram Katarina Grujić