Jelan Đokovi, supruga Novaka Đokovića proslavila je juče 35. rođendan, a među brojnim čestitkama koje je dobila definitivno je jedna od najlepših stigla upravo od njenog dragog.

Najbolji teniser planete objavio je fotografiju na kojoj Jelena i on prstima formiraju oblik srca oko sunca koje zalazi na horizontu.

"Srećan rođendan, ljubavi. Srećni smo i zahvalni što te imamo u našim životima", napisao je Novak u opisu slike koju je podelio na svom Instagramu.

Jelena nije bila aktivna na Instagramu od Novakove pobede u finalu Rolan Garosa, pa nije otkrila kako je proteklo slavlje, ali ne sumnjamo da se porodica potrudila da oduševi srećnu slavljenicu.

Inače, Jelena je nedavno privukla veliku pažnju dok je  bodrila svog supruga Novaka Đokovića tokom finala Rolan Garosa. Mnogi su komentarisali njen stajling koji je naišao na pozitivne komentare, a o čemu je reč pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Javier Garcia/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia, Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia Jelena Đoković