Pevačica Katarina Grujić ovih dana je bila vrlo aktivna na društvenim mrežama, kada je delila fotografije sa odmora u Crnoj Gori gde uživa sa svojim verenikom Markom Gobeljićem.

Sada je oglasila drugim povodom, a razlog je njena navodna svađa sa ocem Grujom zbog venčanja sa njenim izabranikom.

Mediji su pisali kako je Kaćin otac saopštio pevačici i fudbaleru da želi da im napravi svadbu u Bjelasici, odakle je rodom. Nakon toga je pevačica navodno počela da negoduje i došlo je do svađe, dok se fudbaler nije mešao.

Grujićeva se zbog takvih navoda obratila pratiocima na Instagramu i demantovala tu priču.

katarina grujic objava
Instagram 

- Dragi moji, uglavnom nemam običaj da se javno oglašavam, ali ovog puta moram. Smatram da iza sebe imam karijeru koja traje dugi niz godina i isto toliko godina uspešne saradnje sa medijima. Moja karijera nije građena na skandalima niti će biti u budućnosti! - istakla je ona i osvrnula se na svoju porodicu.

katarina grujic i marko gobeljic
Instagram 

- Takođe moja porodica nije dužna da trpi stres, laži i klevete toga što sam ja javna ličnost i zbog nečijeg većeg tiraža! Moj privatan život nije i nikad neće biti rijaliti program i neću dozvoliti da se od najlepše stvari koja mi se privatno desila pravi nešto ružno i izmišljaju kojekakve gnusne laži! - dodala je.

- Svaka naredna laž biće nagrađena tužbom! S poštovanjem, Katarina Grujić - poručila je Kaća.

Podsetimo, u medijima je odjeknula vest da se pevačica verila sa fudbalerom Markom Gobeljićem, a malo zatim i da je Katarina u drugom stanju što je ona demantovala.

- Nije istina da sam u drugom stanju. Iznerviram se što pišu gluposti sad kad počinjem da radim i glupe priče sada kada sam verena, neću da dozvolim to. Zaista nije istina - rekla je Grujićeva za domaće medije.

katarina grujic
ATA Images/Antonio Ahel 

Zaljubljeni par uskoro planira venčanje sa više od 400 zvanica, koje će prema navodima finansirati Kaćin otac. Pre cele organizacije su rešili da sebi daju oduška i otputovali su u Crnu Goru na odmor.

Više Kaćinih fotografija pogledajte u galeriji:

prva tv screenshot, screenshoot/ instagram Katarina Grujić