Tamara Kalinić danas je jedna od najpoznatijih influenserki sa ovih prostora, o njoj su pisali i Vogue i Daily Mail, a veliki brendovi utrkuju se ko će sa njom da sarađuje.

Zato i ne čudi što svaki njen korak privlači ogromnu pažnju javnosti, a pogotov privatan život koji krije od radoznalih pogleda. Lepa influenserka nedavno je posetila našu prestonicu i zasijala u sjajnom modnom izdanju, a pored predivne haljine, krasio ju je i širok osmeh te je više nego jasno da je ispunjena i u emotivnom smislu.

tamara kalinic prilikom posete beogradu
ATA Images/Antonio Ahel 

- Veoma kratko sam u Beogradu, ali mnogo volim da dođem. Međutim, moram da priznam kako volim da dođem na kratko. Mislim da mi ne bi prijalo da boravim u njemu duže od nedelju dana, jer se onda obično ulenjim. Ovde je život lep, nekako lagan - kaže Tamara i dodaje da je život mnogo brži u Parizu.

tamara kaze da se njen zivot u beogradu razlikuje od pariza
ATA Images/Antonio Ahel 

- U Parizu moj život izgleda drugačije jer mnogo više radim. Moje radno vreme prevazilazi okvire od ponedeljka do petka, a moja radna svakodnevica započinje već oko 6.30 ujutru i traje do večernjih sati. Ako čak i uspem da završim do, recimo, sedam uveče, obično usledi nekakva večera koja opet sa sobom nosi poslovne elemente. Ipak, to ne znači da mi je svaki dan isti, baš suprotno. Na primer, sredom posetim neki događaj, četvrtkom bude neko važno slikanje za promociju određenog brenda, petkom moram da odem izvan grada i radim nešto potpuno drugo, tako da mi nijedan dan nije isti - kaže influenserka za Story.

Ona je dodala da joj mnogo nedostaje Novi Sad gde je odrasla i da joj je taj grad urezan u srce.

- Ne posećujem Novi Sad u meri u kojoj bih to volela, ali svaki put kada se zateknem u Srbiji, obavezno odem i tamo. Moram ovom prilikom da naglasim da mnogo, mnogo volim svoj Novi Sad. Volela bih da mi se jednom ukaže prilika da posetim svoju srednju školu, da zahvalim svim profesorima. Isto, naravno, važi i za osnovnu školu. To mi je važno jer nosim lepe uspomene iz detinjstva, samim tim iz Novog Sada - kaže Tamara koja je i ovog puta u Srbiju došla sa svojim partnerom.

Nedavno je sa dečkom, biznismenom Filipom Testom posetila Srbiju na par dana, a tom prilikom Anastasija Ražnatović sa kojom su bili u provodu, okačila je stori na kom se na trenutak mogao uhvatiti Testin lik, a fotografije njenog partnera pogledajte u galeriji:

printscreen/instagram, Instagram Dečko Tamare Kalinić

Nakon toga, usledila su i pitanja zašto krije svog dečka, a Tamara je u podužem storiju objasnila da to nije slučaj, već da za sada svako vodi svoju karijeru i da njen partner nije javna ličnost.

tamara kalinic objasnila zasto krije decka od javnosti
printscreen/instagram 

- Svog dečka ne krijem, ali ga i ne ističem na društvenim mrežama, jer smatram da to nije deo mog posla, da moja privatnost ne spada u ono čime se bavim javno. To ne znači da je ljubomorno čuvam od svih. Ko zna, možda ću jednog dana promeniti taj stav, pa vas iznenadim nekom objavom gde sam u njegovom društvu, ali nemojte me držati za reč - rekla je ona, a zatim je govorila i o udaji.

- Mogu vam reći da smo baš po dolasku, dok smo bili u autu, malo razgovarali i na tu temu. Ali ti razgovori još uvek nisu naročito intenzivni, tu i tamo se provuče kao tema. Mislim da samo čekamo pravi trenutak za takvu odluku - zaključila je Tamara.

tamara kalinic
Elizabeth Pantaleo / Shutterstock Editorial / Profimedia