Naša najpoznatija influenserka Tamara Kalinić često sa svojim pratiocima na Instagramu deli savete o modi, ali i svoja mišljenja o pojedinim aktuelnim temama.

Sada se oglasila povodom nasilja koje se dogodilo u domaćem rijaliti programu.

Ove nedelje prikazan je snimak gde učesnik rijalitija fizički nasrće na drugog, a da pritom nije snosio nikakve posledice od strane produkcije što nije prvi put da vidimo na našim ekranima. 

Tamaru je to što se desilo veoma pogodilo, te je rešila da progovori o ovoj temi.

tamara kailinic instagram
Instagram 

- Trudim se da se bavim laganim temama, da se često šalim, da je modni sadržaj 90% onoga što ćete naći ovde. Postoje neke teme koje bi možda trebalo da me interesuju, ali me ne interesuju i postoje one teme o kojima nikada ne mogu na prećutim.

Ovo je jedna od njih. Nažalost (ili na sreću) nemam našu televiziju i ne pratim toliko šta se dešava kod nas, ali je ova vest došla do mene.

Ne tvrdim da je iko kriv (ne smatram da sam ta koja treba da optužuje), ali smatram da je neophodno sprovesti istragu i ispitati šta se tačno desilo u spomenutom programu - navela je Tamara i dodala:

tamara kalinić
Shutterstock 

- Govorila sam o ovome na svom YT kanalu i ponavljaću dok god ne čuje ko treba da čuje. Nasilje nad ženama je kod nas preučestalo i nešto što me lično veoma pogađa. Prošle godine u ovo vreme sam o tome pisala i na storijima.

tamara kalinic instagram
Instagram 

Tamara je takođe napomenula da nasilje nikako ne može biti ljubav.

- Jedna od tri žene će doživeti u životu nasilje u vezi, dok se 1 žena ubije svaka tri dana samo u UK, Francuskoj i USA, mogu da zamislim kakva je tek statistika na svetskom nivou - istakla je.

- Šta još možemo uraditi da naš narod zaista zaštiti žene i da ovakve stvari budu najgore osuđivanje?

tamara kalinic instagram
Instagram 

- I još jedna stvar samo. Nije neko manje dobar ako ovo nije podelio! Na društvenim mrežama je postalo učestalo maltretiranje korisnika sa velikim brojem pratilaca da objave ovo ili ono. Svako od njih/nas treba da objavi ono do čega mu je stalo.

. Vršenjem pritiska na druge da se izjašnjavaju dovodimo samo do zasićenja na društvenim mrežama - koja je onda puna objava koje nisu podržane stvarnim osećanjima i koje na kraju deluju lažno i izforsirano.

Svako ima svoju pasiju, svoju strast, nešto što voli i nešto što ga muči. Ljudi treba da se izjašnjavaju iz srca, a ne jer to "moraju" - zaključila je na kraju.

Više Tamarinih  fotografija pogledajte u galeriji:

Instagram, Elizabeth Pantaleo / Shutterstock Editorial / Profimedia Tamara Kalinić