Nša najpoznatija influenserka Tamara Kalinić, koja sarađuje sa mnogim poznatim svetskim brendovima, nedavno je doživela neprijatnost, kada joj je opljačkan stan u Parizu. Tom prilikom lopovi su odneli brendirane stvari i nakit u vrednosti od 300.000 evra.

Nakon Tamarine potvrde da je pokradena, njeni najbliži, ali i poznati brendovi, kao i klijenti s kojima sarađuje ponudili su joj pomoć. Kalinićeva je takođe navela kako se njen partner poneo kao pravi heroj, te da je njihova veza sada još jača.

"Skrinšotujem sve vaše poruke podrške – one čine da se osećam voljeno i zaštićeno pozitivnom energijom i molitvama. Hvala vam mnogo, vi činite sve bolje. Vaša podrška čini da imam vere da će sve na kraju biti dobro. Veliko hvala svim mojim poslovnim partnerima i brendovima koji mi nude pomoć. Takođe sam zahvalna porodici i prijateljima koji su mi ovih dana nudili pomoć. Zaista su se pokazali. Moj dečko je bio pravi heroj kada se sve ovo desilo i naša veza je jača nego ikada", napisala je Tamara na svom Instagramu.

stori tamare kalinic
Instagram 

Podsetimo, nekretnina Tamare Kalinić nalazi se u Parizu, u blizini Jelisejske palate, a kako pišu francuski mediji, lopovi su u stan navodno ušli kroz prozor. Odneli su sve što im je bilo pri ruci - luksuzne satove, oko 20 firmiranih torbi, kofera i slično. Tamara je alarmirala policiju čim je, oko ponoći, stigla u svoj dom i shvatila šta se dogodilo. Istraga je u toku, Tamara nije otkrivala detalje.

ATA Images/Antonio Ahel, Shutterstock Tamara Kalinić

Nije tajna da Tamara sarađuje sa najpoznatijim svetskim brendovima, ali i da je rado viđen gost na revijama kao što su "Balmain", "Chanel", "Fendi" i mnoge druge, te ne čudi što su se u njenom garderoberu mogli naći i veoma unikatni modeli koje retko ko poseduje, pogotovo kada su tašne u pitanju.

Iako nikad nije bila neko ko se razmetao ili hvalio novcem, Tamara je svojevremeno na pitanje jednog pratioca da li mesečno troši više od 2.500 evra na garderobu odgovorila potvrdno.