Tamara Kalinić jedna je od naših najpoznatijih influenserki i modnih blogerki, a svaki njen korak privlaču veliku pažnju.

Naročito je svima interesantan njen privatni život koji ona uspešno krije od očiju javnosti, ali reklo bi se da u poslednje vreme postaje otvorenija po tom pitanju.

Tamara je u vezi sa biznismenom Filipom Teslom kog ne želi da eksponira u javnosti, a sve češća su nagađanja da će uskoro stati pred oltar, a najnovije slike koje je objavila moguća su najava svadbenih zvona.

Naime, blogerka je bila na venčanju kod prijatelja u Italiji, gde je uzivala u savršenom provodu, a najveće iznenađenje je bilo kada je na kraju večeri uhvatila bidermajer.

tamara kalinic se udaje
Instagram 

Sve je podelila na svom Instagramu, a svi se nadaju da je ovo zapravo potvrda da ćemo i Tamaru uskoro videti u venčanici.

Influenserka je za ovu priliku blistala u kreaciju nežno roze boje s potpisom modne kuće Giambattista Valli, dok se odlucila za obucu brenda Alessandra Rich.

tamara kalinic se udaje
Instagram 

Ceremonija venčanja održana je na obali mora gde je sve bilo u znaku glamura i elegancije, dok su gosti uživali i u izvođenju čuvenog Andrea Bočelija.

tamara kalinic se udaje
Instagram 

Tamari je društvo pravio njen dečko biznizmen Filipo Tesla, koga ona već duže vreme uspešno krije od očiju javnosti. Podsetimo, blogerka je nedavno u podužem storiju objasnila da to nije slučaj, već da za sada svako vodi svoju karijeru i da njen partner nije javna ličnost.

- Svog dečka ne krijem, ali ga i ne ističem na društvenim mrežama, jer smatram da to nije deo mog posla, da moja privatnost ne spada u ono čime se bavim javno. To ne znači da je ljubomorno čuvam od svih.

Instagram Tamara Kalinić na venčanju

Ko zna, možda ću jednog dana promeniti taj stav, pa vas iznenadim nekom objavom gde sam u njegovom društvu, ali nemojte me držati za reč - rekla je ona, a zatim je govorila i o udaji.

- Mogu vam reći da smo baš po dolasku, dok smo bili u autu, malo razgovarali i na tu temu. Ali ti razgovori još uvek nisu naročito intenzivni, tu i tamo se provuče kao tema. Mislim da samo čekamo pravi trenutak za takvu odluku - zaključila je Tamara.