Tamara Kalinić nedavno je preživela pravu dramu kada su joj lopovi upali u stan i odneli torbe, nakit i satove u vrednosti od oko 300.000 evra.

Kako je i naša influenserka sama rekla, ostala je bez svega što je gradila deset godina koliko se bavi ovim poslom, ali pozitivan duh je nije napustio, te je dodala da će ponovo stvoriti sve ispočetka.

Tamara je uspela da izvadi i nova dokumenta, a mali predah od svega potražila je u Rovinju odakle je podelila nekoliko fotografija.

Nije nepoznanica da je jedna od naših najpopularnijih influenserki liniju dovela do savršenstva, a sada je pozirala u bezobrazno skupom kupaćem kostimu koji je otkrio sve njene atribute.

tamara kalinic u kupacem kostimu iz nove chanel kolekcije
pritnscreen/instagram 

Međutim, pažnju njenih obožavatelja privuklo je nešto drugo. Naime, Tamara se fotografisala u jednom od kupaćih kostima iz nove Chanel kolekcije "Chanel Coco beach collection" koje je nedavno predstavila na svom Jutjub kanalu, što ne bi bilo ništa čudno da cena kompleta nije "prava sitnica".

tamara kalinic nedavno je pokazala sve chanel kupace kostime koje je kupila
printscreen/youtube 

Naime, kupaći kostimi prestižnog brenda idu od 1.500 pa naviše, i to na rasprodajama, a mnogi navode da su cene komada i kompleta iz nove kolekcije čak duplo skuplji. 

Bilo kako bilo, nesumnjivo je da Tamari kupaći kostim veoma dobro stoji. Ovo je jedan od njenih omiljenih modela, ako je suditi po objavama na njenom Instagramu. 

Pogotovo je dobar izbor za devojke koje su vitke i imaju manje grudi. Ove godine, veoma je moderno vezivati ih na različite načine, a sjajno je i ako su vezice duže tako da možete da ih obmotate oko struka.

Još neke omiljene Tamarine modele kupaćeg pogledajte u galeriji ispod i procenite koji joj najbolje stoji:

printscreen/instagram, printscreen/youtube Kupaći kostimi Tamare Kalinić