Ana Ivanović polako postaje prava modna inspiracija ženama širom sveta. Iz razloga što prefereira minimalistički stil, dakle jednostavne, ali uvek efektne odevne kombinacije, Ana nailazi i na lepe reči modnih stručnjaka.

Tokom zajedničkog boravka u Veneciji sa svojim suprugom, gde su proslavili 5. godišnjicu braka, Ana je promenila nekoliko modnih izdanja kojima je privlačila poglede prisutnih. Iako često posećuju Veneciju, par je obišao i jedan od najlepših gradova u Italiji, a to je svakako Rim.

Ana nas je obradovala i fotografijom iz ovog lepog italijanskog grada, a njena modna kombinacija je naišla na veliki broj komplimenata.

Ana je zablistala u lanenojsuknji midi dužine i krop topu u braon boji, a, uz sve to, osmeh nije skidala. Ceo stajling je upotpunila patikama i dala mu potpuno ležernu notu.

Linija joj je i dalje savršena, te je očigledno da redovno trenira, a kako deluje, na licu nema ni trunku šminke.

Ana je čist primer da su nekad jednostavne kombinacije mnogo bolja opcija i da nije potrebno preterivati sa askesoarima.

Inače, laneni materijali su must ove sezone, bar tako tvrde modni znalci, a suknja midi dužine koju je ponela Ivanovićeva aktuelna je gotovo svakog leta. Ovim izdanjem Ana je pokazala sjajan predlog kako da izgledate šik u ležernoj kombinaciji tokom dnevne šetnje ili letnjih večeri.

AMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Ana Ivanović u Italiji