Teniserka Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger zajedno su od 2014., a danas u proslavili pet godina braka.

Sve je počelo kada je Ana fudbalera nominovala za Ledeni izazov, a svoju vezu su dugo pokušavali da sakriju od javnosti.

Iako je sada sve idilično među slavnim supružnicima, početak njihove veze bio je obeležen skandalom i negativnim naslovima.

Naime, Švajnštajger je imao devojku, glumicu i manekenku Saru Brander (32), s kojom je bio u vezi sedam godina, čak su i živeli zajedno. Svi su očekivali da će par uskoro krunisati svoju vezu brakom, ali onda je procurela vest da Bastijan voli Anu.

sara brander
Instagram 

Šuškalo se da su se Bastijan i Ana zaljubili 2014. nakon što su neko vreme bili prijatelji, a sve je navodno počelo nakon što je ona nominovala fudbalera za ledeni izazov. Potom je on uzvratio nominacijom njenom bratu Milošu.

"Na početku su Bastijan i Ana bili samo dobri prijatelji, a Ana sada ne prestaje da govori o njemu", izveštavali su nemački mediji tada. Ulazili su u detalje o Ani, govoreći kako je Bastijan ostavio devojku zbog zavodnice sa Balkana.

Čak su u nemačkom tabloidu 2014. išli toliko daleko da su uporedili Saru s Anom. Istakli su da je teniserka brineta i škorpija u horoskopu, a da je manekenka plavuša i strelac.

Pri tome su pisali da Ana govori ruski, engleski, nemački i francuski uz svoj materinji srpski jezik, a Sara samo nemački i engleski.

ana ivanovic
Shutterstock 

Komentarisali su da je teško odrediti koliko Sara zarađuje, a Ivanović je tada imala zaradu od pet miliona evra, dok sada prema podacima ima imovnu vrednu 16 miliona dolara. Išli su toliko daleko da su naglasili da Ana ima 14 kila više nego Sara.

Bastijan je bio zaljubljen u dugonogu plavušu koja je poznati model na svetskom nivou, te je i njihova veza bila i te kako medijski propraćena.

Svi su bili ubeđeni da će sa njom stati na "ludi kamen", a upravo su mediji bili ti koji su pisali da je krivac zbog njihovog raskida Ana Ivanović.

ana ivanovic i bastijan svajnstajger
printscreen/instagram 

To za Saru Brandner nije bio jedini bolan raskid u tom periodu - nakon fudbalera zaplovila je u luku ljubavi sa biznismenom Mihaelom Bajerom, ali su se razišli nakon tri godine. S obzirom na to koliko drži do svoje privatnosti, nije poznato da li je trenutno zaljubljena.

Više fotografija Sare Brander pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Sara Brander