ZA ANIN POKLON 600.000 EVRA: Bastijan nije štedeo u želji da obraduje svoju izabranicu, a jedan detalj je POSEBAN

Bastijan i Ana će 12. jula obeležiti pola decenije braka, pa je pažljivi Nemac odlučio da joj priredi divno iznenađenje za mali jubilej

Twitter / ddp USA / Profimedia 

Bivša teniserka Ana Ivanović godinama je u skladnom braku sa nekadašnjim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom. Proslavljeni nemački fudbaler rešio je da obraduje svoju izabranicu i da joj za petu godišnjicu braka priredi pravo iznenađenje.

Bastijan i Ana će 12. jula obeležiti pola decenije braka, pa je pažljivi Nemac odlučio da joj priredi divno iznenađenje za mali jubilej - kupiće joj stan u najelitnijem delu Beograda.

Popularni Švajni dao je agentima za nekretnine ovlašćenje da u njegovo ime odaberu stan na jednoj od trenutno najtraženijih lokacija.

ana ivanovic i bastija svajnstajger poklon
printscreen/instagram 

Njegova želja je da stan bude dvostrano orijentisan i da pogled puca na celu prestonicu.

Želi da stan ima oko sto kvadrata, a ako se uzme u obzir da je kvadrat u tom delu grada oko 6.000 evra, lako je izračunati da će fudbaler na ženin poklon potrošiti 600.000 evra, piše "Kurir".

Inače, Ana i Švajni već dve godine žive u austrijskom gradiću Vestendorf od 3.700 stanovnika, u podnožju Alpa.

ana ivanovic i bastija svajnstajger poklon
printscreen/instagram 

Bračni par je kupio imanje još 2018. godine, sa željom da im sinovi Luka i Leon budu bliži svojim bakama i dekama, a njih dvoje svojim prijateljima. Švajnštajgerovi roditelji žive na samo sat vremena od Vestendorfa, a ni Beograd nije daleko.

Još njihovih fotografija pogledajte u galeriji:

printscreen/instagram Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši