Nije tajna da je Jelena Karleuša inspiracija mnogim zvezdama, kako domaćim, tako i svetskim.

Ipak, u poslednje vreme najčešće se dovodi u vezu sa Kim Kardašijan jer su se obe često našle u više nego sličnim, ako ne i identičnim kreacijama.

Mnogi su smatrali da "mala od skandala" imitira poznatu starletu i biznismenku, iako se ispostavilo da je Jelena mnogo pre Kim nosila neke odevne komade.

Nakon što je Kim bila host američkog talk show programa "Saturday Night Live", ponovo se povela polemika o pink izdanjima iz kojih ne izlazi u poslednje vreme, te je naravno, spomenuta i Karleuša.

Naime, Jelena je na svom Instagramu podelila neka od najupečatljivijih pink izdanja do sad, a neka je nosila još pre mnogo godina, odnosno pre nego što je Kim "otkrila" Balensijagu.

komentar jelene karleuse o kanje vestu
printscreen/instagram 

- Najveća inspiracija Kim Kardašijan ikad - napisao je fan, a Karleuša nije propustila da odgovori na ovaj komentar, te je kratko dodala: "Kanjeova".   

Naravno, usledila je gomila lajkova, a s obzirom da Kardašijanovi često obilaze Karleušin profil na ovoj društvenoj mreži, nećemo se iznenaditi ako Jelena opet bude postala tema broj jedan širom sveta, kao što je bio slučaj 2015. godine kada je Kim u svom otvorenom pismu Karleuši priznala da je često inspirisana njenim odevanjem.

Uostalom, pogledajte neke Jelenine modne odabire - više je nego jasno zbog čega je i kopiraju.

ATA Images, Instagram Modna izdanja Jelene Karleušea