Kim Kardašijan rešila je da se oproba u još jednom poslu.

Iako ju je proslavio rijaliti program "Keeping up with Kardashians", tokom svih ovih godina ona je pokušala čak i da se bavi pevanjem, glumom, davala je glas za crtaće, a njene kompanije SKIMS i KKW Beauty osigurale su joj mesto na Forbsovoj listi najbogatijih ljudi na svetu.

Na sve to, sada pokušava i da upadne na pravni fakultet i krene stopama svog oca, čuvenog advokata Roberta Kardašijana. Međutim, čini se da joj je malo izazova, te je prihvatila i posao voditelja i to, ni manje, ni više za čuvenu emisiju Saturday Night Live.

Na sličnom poslu svojevremeno se okušala i njena majka Kris pokušavajući da postane nova Opra, ali je projekat u samom startu bio osuđen na propast. Da ne bi doživela sličnu sudbinu, pomoć je potražila od svog, i dalje zakonskog supruga Kanjea Vesta koji je priprema za prvo pojavljivanje ovog tipa. 

kim kanje pomaze oko priprema za saturday night live
Shutterstock 

Izvor blizak paru rekao je da je "Kim nervozna što će voditi SNL, što je veliki izazov i da je odlučna u tome da uspe".

"Kanje je savetuje o nastupu, uvodnom monologu, pa čak i kostimima za emisiju", objasnio je izvor.

Kim je inače i priznala da je osetila ogromnu presiju nakon što ju je Debra Mesing javno prozvala pitajući zašto je baš ona domaćin.

"Zašto Kim kardašijan. Mislim, ona je ikona, ali SNL generalno ima domaćine koji su tu da promovišu filmove, emisije, albume. Nešto mi tu jednostavno fali", rekla je na Instagramu zvezda serije "Vil i Grejs".

U međuvremenu, Kim je slikana sa Vestom na Menhetnu na večeri, zbog čega su sve glasnije priče da je par povukao papire za razvod.

kim kardasijan i kanje vest nedavno
NGRE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kim već duže vreme podržava Kanjeov rad, pogotovo na albumu "Donda", zbog čega su se supružnici navodno približili jedno drugom i shvatili da bi braku trebalo da daju još jednu šansu.