Kim Kardašijan i Kanje Vest uslikanu su zajedno prilikom odlaska u restoran što je pokrenulo glasine da se par pomiro. 

Reper i starleta se nigu oglašavali ovim povodom, a u februaru ove godine potvrdili su da se razvode. Mesecima unazad spekulisalo se o krahu njihovog braka, te tako vest o razvodu nije mnoge iznenadila.

Kim Kardašijanje tek u junu rešila da otvori duši i progovori o razvodu od repera, na šta ju je nagovorila njena sestra Kloi Kardašina.

Sve je zapravo započelo još tokom porodičnog odmora na jezeru Taoe kada je Kim tešila i njena najstarija sestra Kortni koja joj je rekla da će ako, i krenu svako svojim putem, Kanje i dalje biti dobar otac njihovoj deci.

kanje vest i kim kardasijan
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Jednostavno, ne mogu više ovako. Ne znam zašto dopuštam samoj sebi da budem na istom mestu gde sam zaglavila pre nekoliko godina. On se svake godine seli u drugu državu, a ja se moram truditi da nas držim na okupu i odgajam decu. Ali priznajem, on je divan otac i napravio je neverovatan posao", otkrila je Kim i dodala:

"Jednostavno mislim da zaslužuje nekoga ko će ga podupirati u svakom njegovom koraku i pratiti ga gde on želi pa makar to bila i selidba. Ja jednostavno ne mogu. Osećam se kao promašaj. Ovo je moj treći brak i osećam se kao gubitnik. Želim napokon da budem srećna.

Kim i Kanje odlučili su kako je razvod za njih najbolja opcija, jer su, tvrde, između njih postojale nepomirljive razlike.

"Kim je rekla deci da voli njihovog oca, ali moraju biti odvojeni. Ne razumeju u potpunosti šta se događa i već su navikli na situaciju. Pokušala je prošle godine da mu pruži priliku. Dala mu je dovoljno vremena, ali sada je vreme da se krene dalje. Nije bilo afera. Niko nije učinio ništa loše. Odvojili su se", rekao je izvor blizak bivšem paru za strane medije tada, iako se poslednjih dana pisalo da je reper varao Kim, kao da je to i sam priznao u jednoj svojoj pesmi.

kim kardasijan i kanje vest
CPR/DSanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U međuvremenu seu počele da se dešavaju čudne situacije koje inače bivši supružnici ne rade. Kim je verno podržavala Kanjea na promociji novog albuma "Donda", šetala je na bini u venčanici dok je on plakao i molio je da mu se vrati. Pojavila se su spekulacije da je njihov raskid samo marketinški trik i zaista sada počinjemo da verujemo da je tako.

Da su u sjajnim odnosima dokazuju nedavno nastale paparaco fotografije u poznatom restoranu "Nobu" u Malibuu. Kim je plenila pažnju u ljubičastoj kombinaciji od glave do pete i smeđoj, kožnoj jakni, a da li se par zaista pomiro, ostaje da sačekamo.

Shutterstock Kim i Kanje