Pevač Rej Džej ljut je na svog bivšeg menadžera Vaka 100, koji je izjavio da postoji drugi nastavak njegovog snimka se*sa s bivšom devojkom Kim Kardašijan.

Vek, čije je puno ime Keš Džons, otkrio je u jednom podkastu da ima "slikovitiji" snimak bivšeg para, a koji će rado pokazati Rej Džeju ili bivšem suprugu Kim Kardašijan, Kanjeu Vestu.

"To nije nimalo lepo. Trudim se da budem skroman i zahvalan na svim blagoslovima koje imam. Kako mogu da pokažem sopstveni potencijal i zrelost ako se takve stvari stalno događaju?", prokomentarisao je celu situaciju Rej Džej na Instagramu.

"Sada sam otac i moj je posao da budem sjajan roditelj svojoj deci i da mi ona budu na prvom mestu. To je jedina poruka koju želim da pošaljem", dodao je. On je inače otac dvoje dece koje ima sa suprugom Princes Lav.

rej dzej
ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Prošle nedelje je advokat Kim Kardašijan, Marti Singer, negirao postojanje neobjavljenog snimka koji je nastavak prvog videa bivšeg para, a koji je proslavio rijaliti zvezdu.

"Tvrdnja da postoji neobjavljeni snimak se*sa apsolutno je lažna", rekao je advokat za TMZ. "Žalosno je da ljudi iznose takve tvrdnje samo kako bi pokušali da steknu svojih 15 minuta slave", dodao je.

Vak je izjavio da nastavak snimka ima spremljen na svom kompjuteru i da je "slikovitiji i bolji od prvog". Dodao je da će taj snimak, koji još niko nije video, dati Kanjeu Vestu. "To je majka njegove dece", objasnio je.

Snimak seksa Kim i Rej Džeja nastala je 2002. godine, a u javnost je procurila 2007. godine, malo pre pokretanja rijalitija "Keeping Up With The Kardashians".

Profimedia Kim Kardašijan i Kanje Vest

Obožavatelji ovog programa i dan danas se sećaju "legendarnog" Kiminog objašnjenja koje je dala svojoj sestri Kortni Kardašijan, kad ju je ova pitala zašto je pristala da tako nešto snimi.

"Bila sam luda i osećala sam se kao da to želim da uradim", rekla je tada Kim u jednoj epizodi.