O izdanju Kim Kardašijan u kom se pojavila na ovogodišnjoj Met Gali svet ne prestaje da bruji. Bizarno izdanje privuklo je sve poglede, ali i još jedan detalj.

Naime, Kim Kardašijan je na Met Galu došla u pratnji nepoznatog muškarca, što je pokrenulo glasine da se ispod maske krije njen bivši suprug Kanje Vest.

Popularna zvezda je na prestižni modni događaj došla u pratnji muškarca, koji je takođe bio potpuno maskiranog lica i odeven u crni duks sa kapuljačom, a sada konačno znamo i o kome je reč.

NDZ / StarMax / Profimedia, Guerin Charles/ABACA / Abaca Press / Profimedia Kim i Demna

"Nepoznati" muškarac je Demna Gvasali - kreativni direktor brenda Balenciaga, za kog su mnogi prvu pomislili da je u pitanju Kanje jer smo i njega mogli da vidimo u sličnim izdanjima kojima je promovisao njegov novi album "Donda".

Ko je Demna?

Demna je već šest godina ne čelu poznatog brenda. Rođen je u Gruziji i u početku je studirao međunarodnu ekonomiju na Tbilisi State University pre nego što se prebacio na cenjenu dizajnersku školu Royal Academy of Fine Arts u belgijskom Antverperu. Na istom univerzitetu je završio i master studije.

Demnu je proslavila njegova pariska linija, Vêtements project koju je osnovao zajedno sa bratom Guramom.

Svi pamte njegovu epohalnu kolekciju za jesen koju je prikazao u podrumskom prostoru jednog gej kluba Le Depot čije su skučene prostorije okupirale sve same zvezde na čelu sa Džered Letom i Kanje Vestom.