Kim svojim bizarnim modnim izdanjima počinje da brine čak i najvernije fanove, a sinoć je na Met gali samo ponovila sličnu bizarnost od prethodnog dana.

Tako nešto se i očekivalo nakon što je prošlog vikenda stigla u Njujork u sado-mazo izdanju kožnom izdanju od glave do pete. Ipak, izgleda da je Kim rešila da se u Njujorku nikako ne otkriva, da ostane pod maskama svojih autfita i nastavi da zbunjuje i šokira prolaznike i fanove.

Zbog čega Kim ne želi da otkrije lice i nosi konstantno masku, svi komentarišu kao poruku namenjenu njenom bivšem suprugu koji se celog leta pojavljivao u sličnim izdanjima sa obaveznom maskom. Obzirom da je ovo već treći put da Kim pokriva lice u poslednjih nekoliko nedelja, a čak je i njena najstarija ćerka viđena sa čudnim simbolima po licu.

kim kardasijan prekrivena kroz
Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Tračak nade da za Kim ima nade da se oblači besprekorno pojavio se nakon što je počela da se zabavlja sa Kanje Vestom, ali obzirom da je on skliznuo u sasvim drugi pravac tek sada vidimo posledice toga.

Ipak, iako je na početku zabavljanja sa reperom znala itekako da oduševim glamuroznim kreacijama, koje su iziskivale i pokazivanje kože, Kim je izgleda u poslednje vreme pod velikim modnim uticajem Kanje Vesta. Iako su bivši supružnici, ostali u dobrim odnosima zbog četvoro dece, a mnogi komentarišu da im je cela priča oko razvoda, kao i ovi ekcentrični outfiti dobro došla za promociju reperovog novog albuma "Donda".

Iako ga njegova bivša žena i rijaliti zvezda maksimalno podržava, što pokazuje i ovim "promotivnim" autfitima, mnogi se slažu da treba da prestane to da radi i vrati se na svoj upečatljiv stil.

Kako je Kim izgledala pokrivena od glave do pete pogledajte u galeriji:

JOHN ANGELILLO / UPI / Profimedia Kim Kardašijan na Met gali 2021