Kim Kardašijan nebrojeno puta je bila na listi najgore odevenih zvezda.

Mnogi bi rekli - zasluženo, a tračak nade pojavio se nakon što je počela da se zabavlja sa Kanje Vestom.

Nakon što ju je uzeo pod svoje, svedočili smo njenoj modnoj evoluciji, te nas je više puta prijatno iznenadila izdanjima kojima ni najstrožiji modni kritičari nisu mogli naći zamerku.

Međutim, u poslednje vreme Kardašijanka kao da je "puštena s lanca", jer svojim bizarnim autfitima počinje da brine čak i najvernije fanove.

Da li je najpoznatija starleta na svetu umislila da je konceptualna umetnica poput Kanjea ili posredi nešto drugo - ne znamo, ali znamo da ono u čemu se pojavila na ulicama Njujorka nije za ljude sa slabim želucem.

kim kardasijan u bizarnom izdanju
T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U koži od glave do pete, sa sado - mazo maskom na licu prošla je kraj zbunjenih prolaznika, a svoj autfit upotpunila je srebrnom torbicom od koje se u poslednje vreme ne odvaja.

Kim od kako je liniju dovela do savršenstva ne libi se da svoje telo pokaže, a biće da trenutno prolazi kroz neku, uslovno rečeno "fazu" koja ne znamo kada će se i da li će se završiti u skorije vreme.

"Sad komotno možeš da snimas S&M filmove", "Kim zvana dominatrix", "Šta je sa ovom ženom više", "Umislila da je konceptualna umetnica kao Kanje", "Ne znam ko ju je slagao da ovo izgleda dobro", "Jezivo", "Zamisli naiđeš na ovo na ulici", "Ista je kao oni demoni iz filma "Gospodari pakla"", "Odvratno"... samo su neki od komentara koji se mogu naći na mrežama.

kim kardasijan sa maskom
PapCulture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iako je uglavnom bilo dosta i onih koji je brane, ovog puta su bili u osetnoj manjini, očigledno zbunjeni njenim izborom. 

Svi komentarišu da bi ovakav ekscentrični izgled bio mnogo primereniji njenom bivšem suprugu Kanjeu Vestu, koji se celog leta pojavljuje u sličnim izdanjima i sa obaveznom maskom zbog čega mnogi misle da ovo bizarno izdanje nosi skrivenu poruku namenjenu upravo još reperu, jer se o njihovom pomirenju šuška već neko vreme. 

Ovo nije prvi put da je Kim iznenadila bizarnim kreacijama, a neka od upečatljivijih izdanja koja je ponela u poslednje vreme pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram, Sam Johnston/MEGA / The Mega Agency / Profimedia Čudna izdanja Kim Kardašijan