Porodica Kardašijan/ Džener svoju slavu izgradila je takoreći na skandalima.

Tokom godina i godina prikazivanja rijaliti programa koji ih vinuo u zvezde i učinio milionerkama nema šta nisu otkrile, uradile i pokazale.

Samim tim, ne čudi što su se vremenom pojavljivali mnogi koji su hteli da iskoriste njihovu slavu i novac, međutim, "mamadžerka" Kris do sada je sve uglavnom držala pod kontrolom, trudivši se da niko ne pomuti slavu njenih "devojčica".

Koliko je Kris surova u svemu tome svedoči i to što se nije libila da hoda "preko mrtvih", odnosno, da udari i na sopstvenu krv, odnosno da sabotira i karijeru najbližih rođaka, samo ako se "usude" da u nečemu budu bolji od njenih ćerki.

kris dzener stiti svoje cerke
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Poslednjih meseci šuška se o tajnoj Kardašijanki Natali Zetel, koja je upravo bliska rođaka Kris Džener, a njene fotografije sa Kajli i Kendal mogu se naći ako prelistate stare objave na Instagramu.

natali zetel je tajna kardasijanka
printscreen/instagram 

Međutim, zajedničke fotografije sa Natali nisu se kačile od 2016. godine, a razlog je više nego bizaran.

natali zetel i kendal dzener
printscreen/instagram 

Naime, Natali se godinama više nego uspešno bavila manekenstvom, a upravo te 2016. godine u svet modelinga zakoračila je niko drugi do Kendal.

Poznato je da njen proboj nije prošao bez kontroverzi, a iako je danas jedna od najplaćenijih manekenki, mnogi su i dalje mišljenja da se to ne bi dogodilo da nije bilo uticaja njene porodice, a pogotovo njene majke i menadžerke Kris.

Kako je Natali dobijala sve više ponuda za posao, a njena lepota bila je hvaljena "na sva usta", dok je Kendal i dalje bila okarakterisana kao "ružno pače", Kris je morala da stvar uzme u svoje ruke. 

Najpre je počela da širi priče o svojoj rođaki, zbog čega je Natali dobijala sve manje i manje poslova, i trudila se svim silama da joj zatvori sva vrata modne industrije. 

Od tog vremena Natali više nije postavljala fotografije sa svojim slavnim sestrama, a Kris se ogradila od ikakve krvne veze sa mladom manekenkom.

Natali je u međuvremenu odustala od koračanja pistom i bacila se u influenserkske i Instagram vode, a iako navodno nije u dobrim odnosima sa Kris i dalje je bliska sa sestrama Kim, Kortni, Kloi ali i Kendal i Kajli.

Kako izgleda Natali, pogledajte u galeriji ispod i procenite, da li je zaista bila tolika "pretnja" Kendalinoj karijeri kao što je to procenila mamadžerka Kris.

printscreen/instagram Natali Zetel, tajna Kardašijanka