Kajli Džener za nekoliko dana će napuniti 24 godine, a iza sebe stvorila je pravu imperiju zbog koje je i postala najmlađa milijarderka u istoriji.

Sa druge strane, novinske stupce punila je kako svojim burnim ljubavnim životom koji nije stran klanu Kardašijan - Džener, ali i svojim telesnim transformacijama.

Setimo se samo pre nekoliko godina, kada je obmanula javnost da su njena puna usta rezultat dobrog baratanja šminkom, zbog čega su mnoge devojke i devojčice pokušavale opasnim izazovom da uvećaju usne stvarajući vakum čašicama. Tek nakon što su se neka deca ozbiljno povredila, najmlađa milijarderka se oglasila i priznala da je povećavala usta filerima.

Od tada je prošlo dosta vremena, a Kajli na svojim objavama teško da podseća na onu devojčicu čije smo odrastanje pratili kroz rijaliti "Keeping up with Kardashians".

kajli dzener nekad
ALBERT MICHAEL / INSTAR Images / Profimedia 

Sada je pratioce obradovala selfijem bez šminke, nadogradnje i filtera bez kojih je nismo mogli videti godinama, a obožavatelj su saglasni: konačno vidimo Kajli za koju smo svi mislili da je zauvek nestala.

kajli dzener bez sminke
printscreen/instagram 

Svih ovih godina činilo se da je imala neopisivu želju da izgleda poput svoje starije sestre Kim Kardašijan. Pre 10 godina bila slatka tinejdžerka koja je imala beo ten, pege po licu, tanke usne, izraženu bradu i male grudi. Nije imala obline, međutim, situacija se u međuvremenu znatno promenila. Uostalom, pogledajte u nastavku kako je nekad izgledala:

printscreen/youtube/ hayu, Stewart Cook / Shutterstock Editorial / Profimedia Kajli Džener nekad

Kajli danas ima pune usne, velike grudi, izražene jagodice, zaobljeniju bradu, uzak struk i veliku zadnjicu. Strani doktori su nekoliko puta za medije isticali da je Kajli dosta toga radila na svom licu, ali i telu - usne, cat eyes, jagodice, bradu, grudi, zadnjicu... a zbog svega se često komentarisalo i da izgleda daleko starije nego što jeste.

kajli dzener danas
printscreen/instagram 

Mnogi su joj zamerali izgled, jer kada danas pogledate njene fotografije, teško da je na njima ona slatka devojčica koja je volela dark, gotovo edgy fazon po kom je i bila prepoznatljiva kao tinejdžerka.

kajli bez sminke
printscreen/instagram 

Zato i ne čudi što su nove selfije njeni pratioci dočekali sa oduševljenjem. Na stranu implanti u grudima i zadnjcii, ali barem u licu, na momente deluje baš kao onaj stidljivi devojčurak iz prošlosti.

Koliko se promenila svih ovih godina, pogledajte u galeriji ispod i procenite, da li na novim fotografijama zaista liči na staru sebe i da li su pratioci u pravu kad kažu da sada konačno izgleda kao devojka svojih godina.

Shutterstock, ALBERT MICHAEL / INSTAR Images / Profimedia Transformacija Kajli Džener