Ko bi rekao da će od one nesigurne i sramežljive devojčice koja je bežala od kamera i pravila zvrčke u "Keeping up with the Kardashians", da postane jedna od najvećih influenserki današnjice.

Naravno, reč je o kome drugom do Kajli Džener koja godinama puni novinske stupce kako svojim životnim izborima, ponašanjem prema zaposlenima, ali i telesnim transformacijama koje su, morate priznati, više nego esktremne.

Zapravo, Kardašijan/Džener klan postale su poznate zahvaljujući kakrakterističnoj građi koja nije delo majke prirode, a čine je veće grudi, uzak struk, široki kukovi i ogromne zadnjice. 

Kajli naravno nije izutetak iako su joj samo 23, a do sada je na sebi imala više korekcija iako je priznala samo da je popunjavala usta.

Hirurzi se ne slažu te tvrde da je korigovala nos, jagodice, kapke, pa čak i liniju brade, a o telu da ne govorimo. Nedavno se našla na meti kritika nakon tvrdnje da nije radila grudi, na šta su ljudi komentarisali da je "nemoguće da grudi tako stoje ako je navodno dojila kao što tvrdi".

kajli dzener potpuno je izmenila telo operacijama
printscreen/instagram 

Ta tvrdnja dodatno dolazi do izražaja i ako pogledate njene poslednje fotke u kupaćem kostimu u galeriji ispod, na kojima su njene obline došle u prvi plan.

printscreen/instagram Kajli Džener u zlatnom bikiniju

Činjenica jeste da Kajli izgleda nikad bolje, a njene fotografije uglavnom su među najtraženijim kada su estetske korekcije u pitanju, a mnoge žene joj zavide na figuri.

Ipak, mnogi zaboravljaju da je Kajli sa intervencijama krenula još pre 18. godine, a čak je i svoju kozmetičku imperiju izgradila na silikonskim usnama tvrdeći da su delo dobrog iscrtavanja.

Kajli, koja je nedavno obnovila vezu sa ocem svog deteta Travisom Skotom, definitvno ne nalikuje devojčici od pre nekoliko godina. A kako je nekad izgledala, pogledajte u galeriji ispod i procenite, da li je tačno ono što se priča da bi svi mogli da izgledamo kao ona samo da imamo taj novac:

Shutterstock, ALBERT MICHAEL / INSTAR Images / Profimedia Transformacija Kajli Džener