Ukoliko ste mislili da je san snova raditi za poznate i slavne, možda i jeste, ali samo ako niste zaposleni kod Kajli Džener.

Naime, malo-malo pa se pojave navodi o bahatosti i nadobudnom ponašanju Kardašijan/Džener klana, a gotovo redovno nalaze se na listama najgorih nadređenih.

Međutim, sada su se pobunili bivši radnici Spatz laboratorija u kojima se prave kozmetički proizvodi "Kylie cosmetics" i javno progovorili o nehumanim i degradirajućim uslovima u kojima su radili.

radnici su otkrili kako je raditi za kajli dzener
Instagram 

Naime, ne samo što su uslovi rada bili neizdživi već im je bilo strogo zabranjeno i da pogledaju u Kajli i njenu mamu Kris kada su bile u obilasku.

Pravila su morali strogo da se drže, a jedna od radnica rekla je da su im supervizori govorili: "Ne pričajte sa njima, da se niste usudili ni da ih pogledate!" Takođe su otkrili da su morali da rade u potpunoj tišini dok su se okolo šetale Kajli i Kris, a morali su da izbace od 1.000 do 1.200 proizvoda dnevno.

"Nadzornici koje sam tamo imala odvratno su se ponašali prema nama i ponižavali su nas javno. Sve je moralo da bude savršeno napravljeno i ako ne, bacili bi vam to u lice kao smeće. Ako ne biste radili dovoljno brzo, automatski bi dobili otkaz", rekla je jedna od radnica i dodala da je često išla u kupatilo da plače, a da je cela obuka bila jedva 5 minuta.

radnici tvrde da kajli dzener i kris nisu mozda znale za uslove rada u laboratoriji
Instagram 

Radnici su bili mizerno plaćeni, a na sve to, mnogi su se suočavali i sa medicinskim problemima.

Iako postoje neki navodi da možda Kajli i Kris nisu znale za uslove u kojima rade zaposleni, kada su im se strani mediji obratili za izjavu, odbili su da komentarišu.