Do sada se pokazalo da smo od Kardašijan/Džener klana zaista mogli sve da očekujemo, ali ovog puta poslednjim postupkom Kajli je nadmašila sva očekivanja.

Naime, na svom poslednjem videu pokazala je kako uzgleda jedan tipičan dan za Kylie cosmetics, a usput se osvrnula i na svoju trogodišnju ćerkicu Stormi koja se igrala dok je slavna mama završavala svoje obaveze.

I to je možda mogao da bude još jedan simpatičan momenat mama-ćerka, da Kajli na samom kraju nije otkrila da njena ćerkica prelazi u preduzetnike, te da radi na svom tajnom biznisu koji će lansirati ovih dana.

stormi je stalno sa kajli u njenoj kompaniji
printscreen/youtube 

"Stormi oko sebe ima mnogo snažnih žena na koje može da se ugleda", rekla je Dženerova i dodala, "volela bih da me Stormi jednog dana gleda onako kako sam ja gledala moju majku Kris. Za sada ide sa mnom na posao i obožava to. Sve upija".

kajli dzener i stormi
printscreen/youtube 

"Već ima svoju kancelariju i svoj posao koji treba da završi. Vredno radi na svom tajnom biznisu koji će zapravo da lansira za koji dan. Radi na tome već neko vreme", rekla je Kajli koja se nedavno i pomirila sa Travisom Skotom, ocem svog deteta. Međutim, nakon sporne izjave usledila je salva kritika ispod videa i na društvenim mrežama.

"Rodila si mašinu za pravljenje para", "Pusti dete da bude dete", "Hvalili su te da si dobra majka, ali ti si zapravo samo neko ko u svemu vidi samo novac", "Svi smo se mi igrali kao mali, ali igra je jedno, a poslovne obaveze su drugo", "Za ovo zaslužuješ socijalnu službu", "Travise reaguj"... samo su neki od komentara.

stormi uskoro lansira sopstveni biznis
printscreen/youtube 

Sa druge strane bilo je i onih koji u svemu nisu videli ništa loše pogotovo što su Stormi i Kajli već imale, uslovno rečeno kolaboraciju, kada je Dženerova izbacila kolekciju inspirisanu svojom ćerkom. Mnogi misle da će Kajli verovatno izbaciti liniju igračaka ili šminke za decu, ali do lansiranja tajne kolekcije ostaje nam samo da nagađamo.

Šta vi kažete, da li je potez Dženerove ispravan ili bi ipak trebalo da pusti ćerkicu da se igra i uživa u detinjstvu, kad već ne mora da brine o egzistencijalnim problemima.